دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بر اساس بررسی هوش مصنوعی؛

شباهت احساسات انسانی در سراسر جهان/ واکنش مردم دنیا به اتفاقات یکسان است

احساسات انسانی در سراسر جهان مشابه به یکدیگر است. تحقیقات تازه‌ مبتنی بر هوش مصنوعی نشان می‌دهد افراد در سراسر جهان نسبت به رویدادهای مشترک، واکنشی ثابت از خود نشان می‌دهند.
کد خبر : 549209
Image for facial recognition.d14cf0759b26beed0e9731c93a4680954baf7310.jpg

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، چه در شانگهای باشید، چه در تهران یا لندن، حالت‌های چهره افراد حاضر در هنگام وصلت یک زوج در مراسمی عروسی، به یک شکل خاص است و افراد در سراسر جهان مشابه همدیگر لبخند می‌زنند. این مسئله محدود به مراسم عروسی نیست. در حقیقت هر رویدادی از خبر زایمان گرفته تا مراسم خاکسپاری و هر چیز دیگری باعث بروز حالات چهره‌ای مشابه می‌شود. طبق تجزیه‌و‌تحلیل هوش مصنوعی با بررسی بیش از شش میلیون فیلم از 144 کشور جهان در یوتوب، افراد حالات چهره بسیار مشابهی را در موقعیت‌های مشترک بروز می‌دهند.  


تکرار این شانزده حالت چهره نشان می‌دهد که احساسات انسانی صرف نظر از رنگ و نژاد و جنسیت در سراسر جهان مشترک است و وقایع مختلف، تأثیرگذاری واحد را بر افراد مختلف باقی می‌گذارد. آلن كوون(Alan Cowen) محقق ارشد دانشگاه كاليفرنيا بركلي می‌گوید: «ما حالات مختلف چهره افراد در زمينه‌های مختلف را شناسايي كرده‌ايم. افراد همچنین در شرایط مشابه مثل آتش‌سوزی، سرگرمی، رقص در هر منطقه‌ای از جهان حالات مختلفی از چهره را نشان می‌دهند.»


در این تحقیق، هوش مصنوعی حالات کلی چهره افراد را به رده‌های مختلفی برچسب‌گذاری کرده است. به طور کلی برچسب‌هایی با عنوان «بهت‌زدگی»، «رضایت» و «پیروزی» بیشتر با وقایعی همچون جشن عروسی و مسابقات ورزشی و... در مناطق مختلف جهان مرتبط بوده است. دکتر كوون و همکارانش از یک شبکه عصبی عمیق(DNN)، که نوعی روش یادگیری ماشین است، برای تعیین اینکه آیا حالات مشترک چهره در فرهنگ‌های مختلف در یک شرایط اجتماعی یکسان تکرار می‌شود یا خیر استفاده کرده‌اند. DNN در نهایت 16 الگو از حرکات صورت را مرتبط با دسته‌بندی احساسات متمایز فراگرفته است.


در این تحقیق از ساعت‌ها ویدئوی یوتوب برای بررسی واکنش‌های افراد در اقصی نقاط جهان استفاده شده و DNN بدین وسیله آموزش دیده است. این مطالعات را بزرگترین تحقیق انجام‌شده تاکنون در این حوزه قلمداد می‌کنند. در حالی که این مطالعه شاید متقاعدکننده‌ترین مدرکی باشد که نشان دهد مردم جهان تا حد زیادی شبیه به هم هستند اما به نظر نمی‌رسد بحث طولانی و جنجالی "جهانی بودن" را حل کند.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب