چالشهای پیشروی تحول فناوری/ اقتصاد دیجیتال یک الزام فراگیر در سراسر دنیا
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، محمد جواد آذری جهرمی در مراسم افتتاحیه دهمین سمپوزيوم بينالمللی مخابرات «IST2020» که صبح امروز در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، اظهار کرد: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان بازوی پژوهشی وزارت ارتباطات امسال پنجاهمین سال فعالیت خود را جشن میگیرد و تمامی اعضای این مرکز تحقیقاتی در طول این سالها تلاش کردند فناوری اطلاعات در ایران را متحول کنند.
وی افزود:امسال دهمین سمپوزيوم بينالمللی مخابرات «IST2020» در حالی برگزار میشود که دنیا همچنان درگیر بیماری کرونا است و به ناچار همه اجلاسهای جهانی به صورت مجازی برگزار میشود. از همین رو تمامی قسمتهای دهمین سمپوزيوم بينالمللی مخابرات نیز به صورت برخط برگزار میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: زندگی و ارتباطات هوشمند آیندهای نزدیک برای بشر است. تحقق چنین زندگی نیازمند دقت و توجه در سه محور است که شامل شبکهها و فناوری، خدمات و سیاستگذاری در حوزه فناوری اطلاعات(ICT) است. دهمین سمپوزيوم بينالمللی مخابرات به این محورها میپردازد.
آذری جهرمی عنوان کرد: نقش هوش مصنوعی در کارکرد و ارتقای سامانهها و شبکههای ارتباطی نسل پنجم و نسلهای آینده در حال تحقق یافتن است. اکنون اقتصاد دیجیتال به عنوان الزامی فراگیر در همه دنیا مطرح است. لازمه این اقتصاد توجه به اکوسیستم مربوطه و تسهیل فرایندهای کلیدی در این حوزه است.
وی خاطرنشان کرد: تحول دیجیتال در سه بخش دولت دیجیتال با محوریت هوشمندسازی، جامعه دیجیتال با محوریت فرهنگسازی و کسبوکار دیجیتال با محوریت توسعه فضای کسبوکار آینده جوامع بشری را شکل میدهد و در همه بخشهای اقتصادی، اجتماعی و زیستمحیطی اثرگذار است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: تحول دیجیتال با چالشهای مهمی مواجه است. چالشهای زیرساختی، نهادی و حقوقی، فرهنگی و اجتماعی، سازمانی به معنای فقدان مهارت و ناکافی بودن منابع مالی، دانش و پژوهش و در نهایت فضای کسبوکار از جمله مسائلی هستند که تحول دیجیتال با آنها درگیر است.
آذری جهرمی ادامه داد: بنده به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات انتظار دارم با نگاهی عمیق و در عین حال واقعبینانه برای هرکدام از چالشهای گفته شده راهکار مناسبی تدوین و ارائه کند. این سمپوزيوم میتواند به پژوهشگاه ارتباطات کمک شایانی در مورد فناوریهای آینده و مورد نیاز مردم برساند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/
انتهای پیام/