دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آذر 1399 - 13:00
مطالعات جدید نشان می‌دهد؛

بی‌تفاوتی علامت اولیه زوال عقل

تحقیقات جدید نشان می‎‌دهد بی‌تفاوتی نسبت به محیط اطراف نشانه اولیه بیماری زوال عقل است.
کد خبر : 548800
زوال عقل 1.jpg

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، پزشکان پس مطالعه و تحقیقات گسترده دریافتند بی‌تفاوتی نسبت به محیط اولین نشانه بروز بیماری زوال عقل است. محققان در دانشگاه کمبریج معتقدند شناخت عوامل و نشانه‌های بیماری زوال عقل به فرایند درمان این بیماری کمک کرده و این امید را به وجود می‌آورد که بتوان به طور کلی از بروز زوال عقل جلوگیری کرد.


جیمز رو مدرس دانشگاه کمبریج و یکی از محققان حاضر در پروژه بررسی بیماری زوال عقل گفت: «بی‌تفاوتی و بی‌علاقگی نسبت به افراد خانواده، دوستان و آشنایان و اتفاقاتی که در محیط کار و زندگی رخ می‌دهد اولین نشانه بیماری زوال عقل است و سال‌ها پیش از آنکه این بیماری به طور گسترده مغز را درگیر سازد خود را آشکار می‌شود.»



بیماری زوال عقل معمولاً در سنین 45 تا 65 سالگی تشخیص داده می‌شود. در این بیماری قسمت‌ جلو ی مغز تغییر حالت داده و جمع‌ می‌شود. این تغییر شکل سبب شده عملکرد عادی مغز دچار مشکل شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد کسانی که در آستانه بروز کامل بیماری زوال عقل قرار دارند افسرده می‌شوند یعنی افسردگی شدید زمانی رخ می‌دهد که دیگر نمی‌توان برای جلوگیری از زوال عقل کاری انجام داد.


مارو ماپتی متخصص مغز و اعصاب گفت: «بی‌علاقگی و بی‌تفاوتی یکی از رایج‌ترین نشانه‌های زودهنگام بیماری زوال عقل است. افرا مبتلا به زوال عقل استقلال خود را در زندگی از دست می‌دهند و در موارد زیادی به دلیل عدم توانایی لازم برای کار کردن با مشکلات اقتصادی مواجه می‌شوند. اگر بروز بی‌تفاوتی در افراد جدی گرفته و از دوران جوانی تمرین‌های جلوگیری از زوال عقل انجام شود قطعاً کیفیت زندگی هزاران انسان در سراسر دنیا افزایش خواهد یافت.»


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب