تندخوانی چه تأثیری بر حافظه افراد میگذارد؟
مهدی گلشن در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد که در راستای اجرای «دوشنبههای وبیناری» باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان با همکاری انجمنهای علمی، وبینار ملی «تندخوانی و تقویت حافظه» را برگزار کرد.
وی اظهار کرد: این وبینار توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، همکاری انجمن علمی و راهبری ادارهکل هدایت و توانمندسازی دانشجویی ستاد مرکزی برگزار شد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان اضافه کرد: در این وبینار مرضیه نگهداری از اعضای فعال این باشگاه و سخنران وبینار «تندخوانی و تقویت حافظه» به معرفی روشهای مطالعه، شیوه یادگیری، دلایل کندخوانی، مشکلات مطالعه پرداخت.
تسلط بر مهارت تندخوانی و سرعت مطالعه با روش تندخوانی
گلشن مطرح کرد: در این وبینار با اشاره به نحوه یادگیری چگونه یادگیری به مشکلات مطالعه، روشهای نوین مطالعه، دلایل کندخوانی و دلایل فراموشی متون خوانده شده پرداخته شد.
وی، شیوه یادگیری چگونگی یادگیری و تشکیل مسیر عصبی را از نکات برجسته این وبینار برگزار شده معرفی کرد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سپیدان یادآور شد: تسلط بر مهارت تندخوانی، سرعت مطالعه را همراه با درک مطلب افزایش میدهد و با یادگیری برنامه مرور، مطالب مطالعه شده به راحتی تا چندین سال در حافظه بلندمدت میمانند.
گلشن خاطرنشان کرد: با آموختن و استفاده از شیوههای صحیح مطالعه، چگونگی مطالعه کردن خیلی راحت میشود، چگونگی مطالعه کردنی که در مدرسه هیچگاه آموزش داده نشده است.
انتهای پیام/4078/
انتهای پیام/