تأثیر مثبت کاهش ساعت کاری بر کارایی کارمندان
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه فناوری خبرگزاری آنا از مجمع جهانی اقتصاد، یک شرکت معتبر بینالمللی درحال آزمایش طرحی است که کارمندانش تنها ۴ روز در هفته کار کنند. درواقع کارمندان این شرکت میتوانند ۲۰ درصد از ساعت کاری خود بکاهند، بدون اینکه از حقوق آنها کسر شود. این شرکت مبنای سنجش عملکرد کارمندان را خروجی کار قرار داده است نه ساعت کاری.
همچنین پس از ۱۲ ماه آزمایش، این شرکت پتانسیل اعمال این وضعیت را برای تمام کارمندانش در سراسر جهان (۱۵۵ هزار نفر) ارزیابی خواهد کرد. این شرکت صاحب چند برند معروف در حوزه مواد غذایی و نرمافزار است.
البته این نخستین بار نیست که یک شرکت بزرگ شیوه کاری ۴روز در هفته را در پیش میگیرد. برای مثال در سال ۲۰۱۹ مایکروسافت ژاپن برای یک ماه (علاوه بر شنبه و یکشنبه) جمعهها را نیز تعطیل کرد. پسازاین مدت فروش شرکت ۴۰ درصد افزایش پیدا کرد. درعینحال کارمندان شرکت ۵۹ درصد برگههای کمتری را پرینت گرفتند.
در سال ۲۰۱۸ شرکت Perpetual Guardian نیز این شیوه کاری را برگزید. سپس مشخص شد خلاقیت و رضایت شغلی کارمندان افزایش یافته است، به حدی که این شرکت اساس ساعت کاری خود را برای همیشه به مدل داوطلبانه تغییر داد.
همچنین جاسیندا آردرن، نخستوزیر نیوزلند نیز مشوق این طرح بوده و طی شیوع ویروس کرونا از شرکتها درخواست کرده تا ساعتکاری خود را انعطافپذیر کنند، درنتیجه توریسم داخلی کشور رونق پیدا کند.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/