خنده بر سلامت روان و جسم تأثیر مثبت میگذارد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از اینورس، نتایج بررسیهای جدید نشان میدهد خندیدن بسیاری از نواحی مغز شامل کنترل حرکتی، احساسات، عملکرد شناختی و پردازش اجتماعی را فعال میکند. درواقع خندیدن جادویی دارد که میتوان باعث افزایش سلامت جسمی و روانی شود.
خندیدن در دوران کودکی به رشد ماهیچهها و قدرت بالاتنه کمک میکند. خندیدن به کمک ترکیب پیچیدهای از عضلات صورت انجام میشود و همراه با حرکات چشم، سر و شانههاست. وقتی فرد میخندد یا خنده شخص دیگری را تماشا میکند، نواحی بسیاری در مغزش فعال میشوند که این امر باعث تقویت اتصالات عصبی و فعالیت هماهنگ مغز میشود.
یک حس شوخطبعی خوب و خندههای حاصل از آن به هوش اجتماعی و منابع فعال حافظه نیاز بستگی دارد. خندیدن نیز مانند شوخطبعی با تشخیص موقعیتهای عجیب و ناسازگار شروع میشود و فرد باید توانایی درک جک و شوخی را داشته باشد. درواقع خندیدن نشان از عملکرد شناختی بالا میدهد.
بسیاری از مهارتهای اجتماعی و شناختی در کنار هم قرار میگیرند تا فرد دریابد که چرا و چه زمان از گفتگو خنده اتفاق میافتد. در این مواقع فرد نیازی ندارد که صدای خنده دیگری را بشنود تا شروع به خندیدن کند. خندیدن پیوندهای اجتماعی ایجاد میکند و میزان صمیمیت میان افراد را افزایش میدهد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/