همایش «تردید و امید» در دانشگاه تهران/ مسعود ادیب: دولتمرد موفق کسی است که خط مقدم ملت را پیگیری کند
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، عضو هیئت علمی دانشگاه مفید قم با گرامیداشت روز 16 آذر به موضوع امید پرداخت و گفت: هیچ راهی جز امید پیش روی ما نیست و برای این امید هم مبنای عقلانی و انسانی داریم. تاریخ نشان داده است که کفهای روی آب رفتنی است.
وی با یادآوری جایگاه دکتر محمد مصدق، نخستوزیر دولت ملی، نزد افکار عمومی تاکید کرد: سیاست مداری که منافع و مصالح مردم را میخواهد پایدار و ماندنی است.
ادیب ادامه داد: ما چاره ای جز امید نداریم و بر مبنای امید هم حیات فردی و هم اجتماعی شکوفا خواهد شد.
وی با بیان اینکه 16 آذر در یک نگاه، روز تلخی است، تاکید کرد: با وجود تلخی، امید هم در این روز وجود دارد چون از آن جنبش دانشجویی و حماسهها در جبهه جنگ روییده است.
وی افزود: اما از استبداد چیزی جز تصویری که به سخره گرفته میشود، باقی نمانده است.
ادیب ادامه داد: یک دولتمرد موفق کسی است که خط مقدم ملت را پیگیری کند.
وی افزود: امیدواریم در نظام جمهوری اسلامی ایران هم مسئولان در تمام مراتب با شنیدن صدای ملت همگام با مردم عمل کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه مفید قم در ادامه گفت: این مردم در حالی که هزار تردید وجود داشت به این دلیل به روحانی رای دادندکه گفت من حقوقدان هستم، من سرهنگ نیستم.
وی خطاب به روحانی تاکید کرد: ما از شما حمایت می کنیم مادامی که به عنوان حقوقدان مصالح ملت را دنبال کنید.
ادیب متذکر شد: از این جوانان دانشجویان و جنبش دانشجویی کسی وفادار تر به جمهوری اسلامی ایران پیدا نمیکنید مشروط بر اینکه هم جمهوری، هم اسلامی و هم ایرانی باشد.
وی تاکید کرد: مگر این جوانان نبودند با شعار نه شرقی نه غربی به جمهوری اسلامی رسیدند اگر جمهوری و اسلامی نباشد استقلال و آزادی به فنا می رود.
ادیب ادامه داد: با شعار و آتش زدن پرچم استقلال حاصل نمیشود بلکه استقلال با اراده ملت بهدست می آید.
این استاد دانشگاه درباره موضوع انتخابات نیز گفت: شورای نگهبان تفسیری از قانون ارائه داده و نظارت استصوابی برای خود در نظر گرفته است که من به عنوان شهروند معتقدم که این نظارت با روح قانون اساسی اسلام و جمهوریت ناسازگار است اما به عنوان یک شهروند به قوانین موضوعه احترام می گذارم و به ناچار این تفسیر را می پذیرم.
او تاکید کرد: البته این پذیرش به این معنی نیست که کاغذ دست یک جوان بدهند و از مردم در مورد نامزدها از همسایهاش پرسوجو کنند. قانون مراجع چهار گانه را تعیین کرده و اصل را بر برائت اشخاص گذاشته است همان قانون اساسی که مطبوعات را آزاد می داند و تاکید دارد که هیچ کسی را نمی شود جز با حکم دادگاه صالحه به زندان فرستاد.
انتهای پیام/