رشد 40 درصدی جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی ساری/ «طرح تعاون رشته» ارائه شد
یاسر رستمیان در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا درباره تازهترین فعالیتها و برنامههای آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری اظهار کرد که چند رشته جدید در قالب جابهجایی رشتههای تحصیلی ارائه شده است؛ اما فرایند جذب رشتههای جدید در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مشخص نیست؛ بنابراین هنوز بهطور کامل نمیتوان در مورد جذب رشتههای جدید در واحد ساری سخن گفت.
رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران افزود: باید در این زمینه با رؤسای شورای آموزشی استانها جلسه داشته باشیم. در استان مازندران به سراغ میانرشتهایها (حوزههای نوین در دانش که بیش از یک زمینه محض دانشی را مورد مطالعه قرار میدهد) مانند مهندسی پزشکی، مهندسی انرژی و ... رفتهایم كه بيش از 85 رشته هستند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری ادامه داد: برای ميانرشتهایها هیئت علمی در کشور وجود ندارد و در حقیقت تاکنون فارغالتحصیل دکتری برای این رشتهها نداشتهایم.
رستمیان عنوان کرد: در شرایطی که دانشگاه آزاد اسلامی دارد و برای عبور از بحران فعلی مالی، موضوع «طرح تعاون رشته» را مطرح کردهایم؛ چراکه هیئت علمی استانی هستند.
موفقیت واحد ساری در معرفی امکانات دانشگاه
دانشیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری درباره میزان جذب دانشجو در مقایسه با سال گذشته خاطرنشان کرد: از سال گذشته جذب دانشجوی بیشتری داشتهایم. با اینکه امسال بهدلیل بحران کرونا و لغو برنامههای حضوری، امکان دسترسی حضوری افراد، دانشجویان و خانوادهها کم شد؛ اما در معرفی امکانات دانشگاه موفق عمل کردیم.
وی اضافه کرد: سال گذشته در همین مقطع حدود هزار و 800 دانشجو جذب کردیم؛ اما امسال متقاضیان تحصیل به عدد 2 هزار و 500 رسیده است که بهنظر میرسد رشد 40 درصدی را در زمینه جذب دانشجو تجربه کنیم و در استان مازندران هم رشد 25 درصدی جذب دانشجو داشته باشیم.
واحدهای مازندران از طریق طرح تعاون همدیگر را پوشش میدهند
رئیس شورای تخصصی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران درباره جذب هیئت علمی نیز به آنا گفت: اعلام نیاز هیئت علمی از طریق فراخوان صورت میگیرد و مازندران در این زمینه اوضاع خوبی دارد و از طریق طرح تعاون اساتید، واحدهای استانی همدیگر را پوشش میدهند. با این حال در برخی رشتهها مانند حقوق و روانشناسی و ... نیاز به هیئت علمی داریم.
دانشگاه آزاد اسلامی بهخوبی ابعاد بحران کرونا را شناسایی کرد
رستمیان درباره وضعیت زیرساختهای آموزشی و پژوهشی واحد ساری در ترم جاری بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از همان ابتدای شروع بحران کرونا در اسفند 98 نخستین نهاد آموزشی بود که ابعاد درست این رخداد را شناسایی کرد و دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هم جزء نخستین استانها بود که اطلاعات مربوط به آموزش مجازی را بارگذاری کرد.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری تأکید کرد: دانشجویان در ابتدای شروع آموزش مجازی همراهی کمتری داشتند که به مرور همراهی آنان کامل شد؛ البته زیرساختهای فناوری بهصورت کلی بهویژه در آموزش عالی کشورمان با نوسانهای زیادی همراه است؛ اما در سال تحصیلی جدید تقریباً بیشتر مشکلات اساسی برطرف شده است.
انتهای پیام/4103/4062/
انتهای پیام/