تبدیل اشیاء به روباتهای متحرک ممکن شد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نیواطلس، پژوهشگران با ترکیب مواد مغناطیسی و میدانهای مغناطیسی ماشینها و روباتهایی توسعه میدهند که از راه دور کنترل میشوند. این روباتها توانایی حرکت در روده بزرگ و رگهای خونی را برای دارورسانی دارند. حال گروه تحقیقاتی دانشگاه هنگکنگ موفق به توسعه نوعی پوشش نوین شدهاند که با اسپری شدن روی اشیای معمولی، آنها را به روباتهایی با کاربرد زیستپزشکی تبدیل میکند.
محققان در این مطالعه به افزایش کاربرد و استفاده از روباتهایی در مقیاس حشرات با اندازه میلیمتری در بدن انسان پرداختند. گروه تحقیقاتی دانشگاه هنگکنگ به جای ساخت میلیروباتهای مغناطیسی، ابزار نوینی توسعه دادهاند که اشیای معمولی را به میلیروباتهای مغناطیسی تبدیل میکند. این ابزار درواقع پوشش مغناطیسی به نام «اسپری ام» است که از الکل پلیوینیل، گلوتن و ذرات آهن تشکیل شده و میتواند به سطوح صاف انواع مواد بچسبد.
با استفاده از این پوشش مغناطیسی میتوان هر شیء را به یک روبات تبدیل کرد و کنترل حرکتی آن را به دست گرفت. «اسپری ام» روی سطح شیء مورد نظر میچسبد و با قرارگیری در معرض میدان مغناطیسی فعال میشود. پوشش مغناطیسی به قطر یکچهارم میلیمتر روی سطح اشیا قرار میگیرد و بدینترتیب هیچ تغییری در سایز و شکل شیء ایجاد نمیشود.
انتهای پیام/4021/پ
انتهای پیام/