شورای نگهبان "قانون تأمین قیر برای پروژههای عمرانی" را تأیید کرد
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، علی نیکزاد ثمرین نایبرئیس مجلس در تشریح نشست پیگیری اجرای "قانون تأمین قیر برای پروژههای عمرانی" با حضور دستگاههای اجرائی، گفت: امروز جلسهای با حضور نمایندگانی از سازمان برنامهوبودجه، شرکت ملی نفت، وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مسکن، سازمان جنگلها، سازمان نوسازی مدارس و سازمان بسیج بهمنظور اجرای دقیق این قانون برگزار شد. "قانون تأمین قیر برای پروژههای عمرانی" به دنبال پیگیریهای نمایندگان در مجلس تصویب و به تأیید شورای نگهبان رسید.
نماینده مردم اردبیل و نمین و نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه افزود: براین اساس سازمان برنامهوبودجه باید در مرحله اول 4 هزار میلیارد تومان (اگر یک میلیون تن قیر را پوشش نداد 5 هزار میلیارد تومان) از سرجمع بودجه کسر کند و 50 درصد آن را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهد.
نماینده مردم اردبیل در مجلس بیان کرد: همچنین 21 درصد این بودجه در اختیار بنیاد مسکن، 17 درصد در اختیار سازمان شهرداریها، 5 درصد در اختیار سازمان نوسازی مدارس و 3 تا 4 درصد باقیمانده نیز در اختیار سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور و سازمان بسیج قرار میگیرد.
وی تأکید کرد: پول تخصیص داده شده به دستگاهها، میان استانها توزیع خواهد شد تا آنها بتوانند، قیر مورد نیاز خود را خریداری کنند البته محل مصرف این قیر نیز مشخص شده است. بهعنوان مثال وزارت راه شهرسازی میتواند در بازآفرینی محیط شهری، سایتهای مسکن مهر، راههای اصلی، فرعی و عشایری این قیر را هزینه کند، همچنین به موجب این قانون، بودجه مذکور توسط سازمان شهرداریها باید در شهرهای زیر 50 هزار نفر جمعیت هزینه شود.
سازمان برنامه برای تخصیص منابع مالی جهت اجرای قانون تأمین قیر پروژههای عمرانی 10 روز فرصت دارد
نیکزاد این مصوبه مجلس را اقدامی ارزشمند در جهت ایجاد عدالت اجتماعی در کشور دانست و ابراز امیدواری کرد تا قبل از پایان فصل کاری، سازمان برنامهوبودجه منابع لازم را تخصیص دهد زیرا این قانون باید ظرف مدت 10 روز عملیاتی شود.
به گفته وی تأییدیه این قانون از شورای نگهبان به مجلس آمده و قالیباف آن را به رئیس دولت ابلاغ کرده است و رئیسجمهور نیز باید به زیرمجموعههای خود ابلاغ کند تا شاهد تغییراتی اساسی در راههای روستایی، نوسازی مدارس و... باشیم.
نایبرئیس مجلس تأکید کرد: 4 هزار میلیارد تومان منابع با درصد مشخص در اختیار دستگاهها قرار میگیرد و دستگاهها میتوانند با این پول فقط و فقط قیر خریداری کرده و آن را در مکان معین شده، هزینه کنند
انتهای پیام/
انتهای پیام/