دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 آبان 1399 - 10:35
درخشان در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

تصمیم مداخله‌گرانه دولتی‌ها دلیل تخریب مدینه فاضله بورس

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: مدینه فاضله‌ای که مسئولان از بازار سرمایه و بورس در ذهن مردم ایجاد کردند امروزه به صحنه بی‌اعتمادی بدل شده است.
کد خبر : 528289
92AE564B-2F41-4740-8AB3-6C9E73967273.jpeg

عبدالناصر درخشان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، در خصوص آشفتگی‌های اخیر بازار بورس و لزوم پاسخگویی وزیر اقتصاد و امور دارایی، گفت: در شرایطی که کشور تحت تاثیر شرایط تورمی ناشی از تحریم ها بوده و هم چنین آسیب ویروس کرونا به کسب و کارها غیرقابل انکار است، صدور هزاران کد بورسی و افزایش چشمگیر ورود پول حقیقی نمایانگر امیدهای فراوان و چشم های دوخته شده به بورس جوان کشورمان از ابتدای سال 99 بود.


نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، دلگان، فنوج ، لاشار، بنت، آشار، آهوران، راسک و بمپور در مجلس اظهار کرد: مصاحبه‌های انگیزشی مسئولان مربوطه از مزایای سرمایه‌گذاری در بورس و ایجاد اطمینان خاطر در سهامداران کم تجربه، همگی مدینه فاضله‌ای از بازار سرمایه در ذهن میهمانان جدید بازار ایجاد کرده بوده، در چنین شرایطی عدم هماهنگی بین دو وزیر در عرضه صندوق پالایشی یکم، موجبات ترس و بی‌اعتمادی فراوان را ایجاد و شائبه اتمام حمایت‌های دولت از بازار سرمایه را مطرح کرد.


وی در این راستا،  ادامه داد: بنابراین وزیر اقتصاد باید پاسخ دهد آیا چنین بی‌درایتی در جذب سرمایه‌ها و اعتماد‌های جلب شده قابل دفاع است؟


این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: همه کارشناسان اعتقاد دارند ساخت اعتماد سال‌ها زمان می برد، تخریب آن در کسری از ثانیه میسر است و ترمیم آن زمان بر محسوب می‌شود لذا هرگونه سیاست و تصمیم مداخله‌گرانه در بازگشت سریع بازار سرمایه می‌تواند موجبات مشکلات بلند مدت و آسیب‌های جدی بر این دماسنج اقتصاد کشور شود.


عضو کمیسیون صنایع و معادن قوه مقننه تصریح کرد: بی‌توجهی بازار سرمایه به گزارش‌های شش ماهه شرکت‌ها که بعضا شامل افزایش فروش و صادرات آن‌ها بوده و همچنین عدم واکنش بازار سرمایه به افزایش یا کاهش نرخ دلار برخلاف زمان‌های قبلی، همگی مؤید عدم اعتماد فعالان بازار به مدیران و تصمیم‌گیرندگان آن دارد که دلیل این همه بی‌اعتمادی، فقط تصمیمات غلط مدیران مربوطه است.‌


درخشان گفت: بازار سرمایه نیازمند عمق بخشی جدی بوده و تصمیماتی همچون تزریق درصدی از صندوق توسعه ملی و یا صدور مجوز بانک‌ها برای سرمایه‌گذاری در بورس و یا فروش اوراق اختیار فروش،  نباید به صورت مُسکن‌های کوتاه مدت و مقطعی عمل کند. 


عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در زمان  حساس کنونی و با توجه به ریسک‌های سیستماتیکی که بازار سرمایه را احاطه کرده، لزوم اتخاذ و پیاده‌سازی  تصمیمات جدی، بیشتر از هر زمانی  احساس می شود. همچنین تداوم جلسات هم اندیشی با کارشناسان بازار سرمایه و ایجاد بستری جهت عدم هر گونه دخالت در ذات بازار از ضروریات مورد توجه مسئولان مربوطه بشمار می‌رود.


انتهای پیام/۴١۵١/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب