دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 آبان 1399 - 12:35
شاهوردی:

تشویق جوانان به راه علم با قدردانی از دانشمندان انجام می‌شود

رئیس پژوهشگاه رویان گفت: قدردانی از دانشمندان باعث تشویق جوانان کشور به سوی راه علم و فناوری می‌شود.
کد خبر : 527326

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، عبدالحسین شاهوردی در مراسم رونمایی از سردیس‌های برگزیدگان دوره سوم جایزه مصطفی(ص) که پیش از ظهر امروز در بوستان دانشمندان پارک فناوری پردیس برگزار شد با اشاره به این که علم در دین اسلام جایگاه بسیار والایی دارد، بیان کرد: محققان و دانشمندان چراغ راه هستند و قدردانی از آنها جوانان را تشویق می‌کند تا به سوی علم و فناوری بروند، این امر درنهایت باعث سربلندی جامعه و کشور می‌شود.


وی افزود: موفقیت حسین بهاروند و محمد عبدالاحد حاصل لطف خدا، تلاش خودشان و قرار گرفتن در کنام مناسب است. سعید کاظمی آشتیانی یکی از افرادی است که نقش بسزایی در ایجاد کنامی مناسب برای رشد دانشمندان ایرانی داشته است. تلاش‌های وی در راستای مطرح کردن دانشمندان ایرانی در سطح جهانی بود. بهاروند به طور مرتب پیگیری کرد تا دوره کارشناسی ارشد را در پژوهشگاه رویان سپری کند، ای کاش کاظمی آشتیانی بود و موفقیت‌های ایشان را می‌دید.


رئیس پژوهشگاه رویان در خصوص حسین بهاورند گفت: یکی از موفقیت‌های ایشان رشد چندوجهی و همزمان در علم و اخلاق است که جایگاه برتری به وی داده است. از دستاوردهای مهم بهاروند می‌توان به تربیت نیروی انسانی، دانشجویان و محققان به جامعه اشاره کرد. برکت این امر تا زمانی که این دانش و حرکت علمی ادامه داشته باشد، به بهاروند می‌رسد.


شاهوردی با اشاره به این که بهاروند نخستین رده از سلول‌های بنیادی را در ایران ایجاد کرده است،  بیان کرد: در آن زمان یکی از دغدغه‌های پژوهشگاه رویان وقتی بهاروند قصد سفر داشت، پیدا کردن کارشناسی برای نگهداری از نخستین رده‌ سلول‌های بنیادی بود. در حال حاضر 500 رده سلول بنیادی تحت نظر کارشناسان حرفه‌ای در بانک سلولی در پژوهشگاه نگهداری می‌شود. این امر حاصل زحمات وی در تربیت نیروی انسانی و محققان است.


وی افزود: افرادی چون بهاروند و کاظمی آشتیانی فرهنگ کاری ایجاد کردند که در آن در کنار اعتماد به جوانان، فضایی مناسب برای رشد نیز فراهم می‌شد. محققان و پژوهشگران نباید به یک موفقیت بسنده کنند، در هر شرایطی باید قله‌ای را برای خود منظور کنند تا رشدشان ادامه داشته باشد. پژوهشگاه رویان با همین روش در عرصه‌های مختلف ورود کرده و توسعه یافته است. 


رئیس پژوهشگاه رویان جایگاه این موسسه را حاصل دوراندیشی دانست و گفت: اگر جسارت‌های دانشمندان صورت نمی‌گرفت، شاید پژوهشگاه شکل امروزی را نداشت. نگاه و هدف کاظمی آشتیانی ساخت مجموعه‌ای آموزشی و تحقیقاتی بود تا دانشمندان و جوانان کشور برای ادامه تحصیل به خارج از کشور نروند.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب