حکام عرب از قدرت حزبالله بیم دارند/ نقشه آمریکایی-سعودی برای نفوذ در جریان مقاومت
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، «بسام ابوشریف» در گزارشی نوشت: سؤال بزرگی که به ذهن متبادر میشود، این است که چرا اسرائیلیها اصرار دارند درباره پیشرفت قدرت موشکی حزبالله سخن بگویند و بنویسند. این در حالی است که دستگاه اطلاعاتی اسرائیل در غافلگیری بزرگی که نشان از غلبه اطلاعاتی عناصر حزبالله دارد، محل دفع ضایعات آهن را بهعنوان مقرهای اصلی حزبالله به بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی معرفی کردند.
طبق این گزارش، صهیونیستها هیچ اطلاعات دقیقی درباره میزان و مکان تسلیحات و موشکهای انبارشده بهوسیله یگان موشکی حزبالله لبنان در بیروت در اختیار ندارند، این در حالی است که برخی منابع وابسته به حزبالله دامنه اشراف اطلاعاتی این جنبش را از واشنگتن تا تلآویو عنوان کردند؛ موضوعی که نمیتوان درباره آن حرفی زد و فرماندهان ارشد حزبالله به آن آگاهتر هستند. البته طرح این موضوع کافی است که حکام خلیجفارس حساب کار دستشان بیاید و بدانند در مقابل رژیم صهیونیستی با چه گروه مقاومت مجهزی مواجه هستند.
حزبالله لبنان
این تحلیلگر فلسطینی مینویسد: لحن نگران و لرزان حکام شبهجزیره عربستان بهدلیل آن است که مقاومت، آنها را حامیان تروریسم بينالمللی در منطقه میدانند و با تمام توان خود درصدد هستند از ایران تا سوریه، لبنان، یمن و سایر کشورهایی که از آزادیخواهان جهان حمایت میکنند، لکه ننگ را پاکسازی کنند. این آرمان باعث شده است تا «سلمان بن صهیون» سعودی از تریبون سازمان ملل متحد هدف ائتلاف سهگانه عبری-عربی-غربی را خلع سلاح حزبالله معرفی کند.
بسام ابوشریف در ادامه گزارش خود نوشته است: سخنان پادشاه عربستان به معنای آغاز جنگ جنایتکارانه علیه حزبالله قلمداد میشود، جنگی که میتواند حتی غیرنظامیان را دربر گیرد و به زیرساختهای لبنان آسیب وارد کند؛ کشوری که همچنان مهد بحرانهاست. سخنان سلمان بن عبدالعزیز از تریبون سازمان ملل متحد را نمیتوان منحصر در حزبالله دانست، بلکه همه گروههای حزبالله در محور مقاومت شامل عراق، یمن، سوریه و فلسطین را شامل میشود و عبارت حزبالله بهطور کلی برای نشان دادن تقابل جریان صهیونیستی با جریان مقاومت بیان شده است.
بیشتر بخوانید:
جز با کشاندن عملیات جهادی به داخل عربستان نمیتوان از شر آلسعود رهایی یافت
وی درباره عراق نوشت: درگیری در عراق بلافاصله بعد از سخنان پادشاه عربستان آغاز شد. واشنگتن از بستن سفارتخانه خود در بغداد بهعنوان ابزاری برای فشار بر دولت «مصطفی الکاظمی»، نخستوزیر عراق استفاده کرد تا وی را مجبور کند به خواستههای کاخ سفید تن دهد. بغداد بهصورت نمادین از واشنگتن خواست که برای بستن سفارت اقدام نکند. با وجود این، بمباران پایگاههای آمریکایی در عراق ادامه یافت. آمریکا از عراق خواست لیست فرماندهان گروههای انقلابی این کشور را تحویل دهد؛ فرماندهان و گروههایی که خواهان خروج نیروهای آمریکایی از عراق هستند.
ابوشریف ادامه داد: آمریکا از نخستوزیر عراق خواست فرماندهان حشدالشعبی و رهبران مقاومت این کشور را بازداشت کند. بلافاصله پس از این اقدام حمله به مقر یکی از فرماندهان مقاومت آغاز شد؛ این همان چیزی بود که آمریکا از تحولات داخلی عراق میخواست، یعنی تقابل میان نیروهای مقاومت با حاکمیت.
وی در پایان تأکید کرد: بازی در زمین دشمن قابل قبول نیست. گروههای مقاومت در لبنان و عراق باید در محاسبات خود علاوه بر ادامه دادن راه ایستادگی در برابر اشغالگران، نهایت همکاری را با دولت مرکزی با هدف حفظ وحدت ملی انجام دهند. نباید از نظر دور داشت که در پس همه این نقشهها دشمنی قرار دارد که بهطور تدریجی درحال نفوذ در لایه لایه جریان مقاومت و ایجاد چنددستگی در میان آنهاست.
انتهای پیام/4033/
انتهای پیام/