دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 مهر 1399 - 15:51

آناهیتا کهن دبیر انجمن مددکاری اجتماعی دانشگاه خوارزمی/////////

/
کد خبر : 520645

۱. آناهیتا کهن هستم؛ دبیر انجمن مددکاری اجتماعی دانشگاه خوارزمی


۲. به نظرم از طریق ارتباط بین دانشجویان و اساتید و تشکیل تیم تحت هدایت اساتید، میتوانند به تولید علم بپردازند.
۳. اولین بار در جلسه‌ی معارفه‌ی دانشگاه علاقه‌مند شدم در انجمن فعالیت داشته باشم و خب عمده‌ی آشنایی من با انجمن و اعضای سابق و وظایف و دیگر  مسائل هم در همون جلسه صورت گرفت.
۴.از آنجایی که انجمن های علمی پل ارتباطی میان دانشجویان و اساتید و مسئولین هستند، میتوانند با تشویق دانشجویان به فعالیت و انجام تحقیقات و طرح های پژوهشی و ... به پیشرفت علمی کشور کمک کنند.
۵. وزارت علوم باید انجمن های علمی را بیشتر حمایت کند و بودجه‌ی بیشتری را به این موضوع اختصاص دهد. واقعا میزان حمایت وزارت علوم بسیار کم است.
۶. یکی از مهم‌ترین چالش های انجمن های علمی مسائل مالی است. در کنار این میتوان حمایت نکردن مسئولین و سنگ اندازی آنان در برخی زمینه‌ها نظیر انجام برخی طرح های فرهنگی و ... را، بخشی از آسیب‌های انجمن‌های علمی دانشجویی دانست.
۷. در کنار حمایت مسئولین دانشگاه و اساتید، مسلما فعالیت هر چه بیشتر و مفیدتر دانشجویان و ایجاد ارتباط بهتر بین دانشجویان و اساتید زمینه های تقویت انجمن های علمی را ایجاد میکند.
۸. بازدید از مراکز مختلف مرتبط با فیلد آموزشی و رشته‌ی تحصیلی، همکاری با اساتید در انجام پروژه‌ی تحقیقاتی و پژوهشی یا ترجمه و یا نوشتن و انتشار کتاب و ... .
۹. انجمن علمی مددکاری اجتماعی دانشگاه خوارزمی انجمنی نوپاست که در تلاش است رشته‌ی مددکاری اجتماعی را بیش از گذشته به دیگران و از جمله به عموم مردم جامعه بهتر معرفی کرده و بیشتر بشناساند و با فعالیت هر چه بیشتر خود، این رشته را بیشتر مطرح سازد.
از ابتدای شکل گیری انجمن، ما با ایجاد کارگاه های آموزشی مختلف و جلسه‌های متعدد در جهت ارتباط گیری با دانشجویان و انتشار نشریه، سعی کردیم انجمن علمی فعالی داشته باشیم و البته با توجه به شرایط پیش آمده و تعطیلی دانشگاه ها به دلیل شیوع بیماری کرونا، بسیاری از فعالیت هایمان نظیر بازدید و نقد فیلم و جلسه های کتابخوانی با مشکل مواجه شده و کنسل شده است.


 


 


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب