دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 مهر 1399 - 16:52

تحریک نخاع علائم پارکینسون را از بین می‌برد

نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد که تحریک نخاع دردهای مزمن و علائم پارکینسون را تسلی می‌بخشد.
کد خبر : 519339
fffffffff.PNG

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا  از نیواطلس، محققان با استفاده از ایمپلنت‌های خاصی نخاع را تحریک کرده و باعث کاهش دردهای مزمن می‌شوند. حال دانشمندان دانشگاه سن‌دیگو کالیفرنیا از این روش برای تسلی و از بین بردن علائم پارکینسون استفاده می‌کنند.


براساس یافته‌های جدید، این روش نه‌تنها باعث کاهش درد بیماران می‌شود بلکه منجر به بهبود علائم حرکتی در  سه چهارم از بیماران مبتلا به پارکینسون نیز می‌شود. پزشکان برای درمان دردهای مزمن، پالس‌های الکتریکی را با استفاده از ایمپلنت‌هایی به نخاع بیمار می‌فرستند. ویژگی بارز بیماری پارکینسون از دست دادن تدریجی توانایی نورون‌های تولیدکننده دوپامین است که این پدیده در نهایت منجر به اختلال در حرکت می‌شود.


اختلالات حرکتی در این بیماران شامل طیف وسیعی از لرزش دست گرفته تا مشکل در راه رفتن می‌شود. باوجود این که داروها و روش‌هایی برای کاهش سرعت روند توسعه علائم پارکینسون وجود دارد اما در بیشتر موارد تأثیر مورد نظر را ندارند. تحریک نخاع مسیر بالقوه‌ای را به سوی جلو فراهم می‌کند، بنابراین با کاشت ایمپلنت‌ می‌توان پالس‌های الکتریکی را ارسال کرد که قادر به تنظیم سیگنال‌هایی است که از پا به مغز می‌روند، بدین‌ترتیب می‌توان توانایی راه رفتن بیمار را بهبود بخشید.


نتایج مطالعه جدید تیم تحقیقاتی دانشگاه سن‌دیگو کالیفرنیا حاکی از آن است که تأثیرات استفاده از ایمپلنت برای تحریک نخاغ در بیماران مبتلا به پارکینسون بسیار بهتر از روش‌های درمانی دیگر است.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب