نقش ریسک پذیری در موفقیت چگونه است؟
به گزارش گروه رسانههایدیگر خبرگزاری آنا، ممکن است شما ایده ای در ذهن داشته باشید اما ترس از از دست دادن خیلی چیزا مانع شود که آن را انجام بدهید.
خیلی از آدم های ساده بهترین ایده ها را دارند اما جرات حتی بیان آن را ندارند اینجا است که ریسک کردن وارد میدان می شود. درست است پیش بردن هدفی ریسک شکست را نیز دارد اما با مهارت و مشورت و تحقیق درست می توان آن را پیش برد.
آدم های ریسک پذیر انسان هایی شجاع هستن که هیچ گاه تسلیم نمی شوند بلکه دنبال راهکار می گردند.
ریسک پذیری به چه معناست؟
ریسک سوالاتی در مورد چگونگی اندازه گیری احتمالات و نتایج است که نمی توان مستقیم نگاه کرد اما نیازمند یک سری محاسبات برای سنجش و ارزیابی است. ریسک و تصمیم گیری ارتباط نزدیکی با هم دارند و تصمیم گیری در موقیت مختلف، درجات مختلفی دارد و رمز موفقیت از بین بردن این خطرات نیست بلکه مدیریت در دستیابی به جایگاه قابل قبول است.
تاثیر ریسک پذیری در موفقیت چگونه است؟
اگر می خواهید انسان موفقی باشید پس نترسید چرا که ترس یک مانع بزرگ برای پیشرفت است. انسان های ساده و بدون جرات ریسک کردن به حقوقی که دارند قانع اند و اصولا بدون هیچ هدفی زندگی می کنند چرا که ترس از ریسک کردن وجود آن ها را فرا گرفته و مانع پیشرفتشان می شود. انسانی که هیچگاه شنا نکرده است اگر چند بار داخل آب برود کم کم شناگر ماهری می شود. نعمت های خدا فقط برای یک عده ی خاصی نیست بلکه برای همه است و آن هایی که از این نعمت برخوردار نیستند جرات استفاده از آن را نداشته اند.
افراد موفق چگونه ریسک می کنند؟
افراد موفق دنبال چالش هستند چرا که می دانند یک چالش جدید باعث رشد و موفقیت می شود و فرصتی برای عبور از شرایط فعلی و آسایش فعلی است اما بدانید که آسایش از بین نمی رود، بلکه توسعه می یابد و همین امر نشان از قویتر شدن فرد دارد.
افراد ناموفق چالش را پس می زنند و از انجام کارهای جدید خودداری می کنند و به نقطه ای که هستند قانع اند و ذهن نیمه آگاه، آن ها را از پذیرش ریسک های کوچک نیز باز می دارد.
بیشتر مطالعه کنید: ۱۰ عادت روزانه کلیدی افراد موفق دنیا را بشناسید.
فرق بین ریسک پذیری و حماقت چیست؟
بین ریسک پذیری و حماقت یک فرق کوچک وجود دارد بطوری که افراد ریسک پذیر برای انجام کاری در مورد آن تحقیق می کنند و مشورت می گیرند ولی افرادی که حماقت می کنند بی گدار به آب می زنند یعنی بدون شناخت قبلی و دریافت اطلاعات لازم در حوزه ی مورد نظر کار را شروع می کنند و اعتماد به نفس کاذبی دارند.
ریسک به این معنی نیست که بدون هیچ تحقیقی به میدان بروید بلکه ریسک یعنی آنچه که در ذهن دارید را با تحقیق و مشورت و به کمک مهارت های لازم پیش ببرید.
تفاوت ریسک پذیری و ریسک کردن در چیست؟
ریسک پذیری با ریسک کردن فرق دارد. ریسک پذیری یک ویژگی ذاتی است که در همه ی افراد وجود دارد و همچنین یک صفت در انسان است اما ریسک کردن یک نوع مهارت است و با آگاهی و تمرین به دست می آید و ممکن است فردی ریسک پذیر باشد اما مهارت آن را نداشته باشد.
به عنوان مثال پرخاشگری یک صفت اخلاقی است اما اینکه چگونه آن را کنترل کرد یک مهارت است.
سخن آخر
راز بزرگ بین یک فرد عادی و موفق در ریسک کردن است و زندگی بدون ریسک کردن معنی ندارد چراکه باعث یک نواختی زندگی می شود البته ریسک پذیری راه و روش های خاصی دارد که با یک سری ملاحظات می توان با استفاده از آن به درجات عالی رسید.
انتهای پیام/
انتهای پیام/