دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 مهر 1399 - 16:11
یکانی در گفتگو با آنا تشریح کرد؛

جزئیات برگزاری جشنواره مجازی «از حماسه تا حماسه» دانشگاه آزاد اسلامی

سرپرست اداره کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی از برگزاری جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه ویژه دانشگاهیان این دانشگاه خبر داد و گفت: این جشنواره تا 22 بهمن ماه سال جاری ادامه دارد.
کد خبر : 517251
637311439610558942_lg.jpg

سید کاظم یکانی سرپرست اداره کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در خصوص جشنواره از حماسه تا حماسه اظهار کرد: این جشنواره در بستر فضای مجازی برگزار می‌شود.


وی حماسه دفاع مقدس (۳۱ شهریور)، اربعین حسینی (۱۷ مهرماه)، حماسه (۱۳ آبان) روز تسخیر لانه جاسوسی، حماسه ۱۶ آذر روز دانشجو، حماسه ۹ دی (برائت از فتنه)، شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی و حماسه ۲۲ (بهمن‌ماه) پیروزی انقلاب اسلامی را به‌عنوان موضوعات محوری جشنواره از حماسه تا حماسه عنوان کرد.


سرپرست اداره کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: جشنواره مجازی از حماسه تا حماسه از ۳۱ شهریور آغاز و تا ۲۲ بهمن‌ماه سال جاری ادامه دارد. این جشنواره ویژه دانشگاهیان (دانشجویان، اساتید و کارکنان) دانشگاه آزاد اسلامی است.


یکانی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره می‌توانند در پیام‌رسان‌هایی که فیلتر نشده است و جمهوری اسلامی ایران آن‌ها را به رسمیت شناخته است، همانند اینستاگرام، واتساپ، بله، ایتا و سروش پیام‌های خود را بارگذاری کنند؛ سپس محتواهایی که منتشر کردند را به صفحات واحد دانشگاهی در همان پیام‌رسان ارسال می‌کند. این واحدها ناظر این جشنواره هستند.


وی افزود: کانال‌ها، صفحه‌ها و پست‌ها از جهت محتوایی، هنری، تعداد بازدید، تعداد بازنشر و... توسط داوران و گروه‌های دانشگاهی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد که این ارزیابی‌ها در سه سطح با واحد مرکز استاندارد ملی است. هر واحد سه اثر برتر خود را به بخش استانی این جشنواره ارسال می‌کند و پس از داوری از هر استان سه اثر به بخش کشوری راه می‌یابد. درنهایت در بخش کشوری نیز ۳ اثر برتر پس از داوری انتخاب می‌شود.


سرپرست اداره کل فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: صاحبان سه اثر برتر در واحد شامل تخفیف شهریه، صاحبان سه اثر برتر استانی شامل کارت هدیه و جوایز ارزنده می‌شوند و صاحبان سه اثر برتر کشوری نیز جوایز ارزنده‌تری را از آنِ خود می‌کنند.


یکانی در خصوص دستاوردهای این جشنواره بیان کرد: در این جشنواره شبکه رسانه‌ای انقلاب تشکیل می‌شود که برای نشر و گسترش موضوعاتی که در حوزه ارزش‌های دینی و انقلابی است، استفاده خواهد شد. عقلانیت، اعتمادبه‌نفس، امیدواری، فضایل اخلاقی، سبک زندگی اسلامی ایرانی، کرامت انسانی، سخت‌کوشی خلاقیت و نشاط، عفاف و بینش تمدنی ازجمله محورهایی است که دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی شرکت‌کننده در این جشنواره می‌توانند تولید محتوا کنند.


وی ادامه داد: روابط عمومی هر واحد دانشگاهی باید صفحاتی که این دانشگاه برای این جشنواره ایجاد کرده است را معرفی کند. علاقه‌مندان برای شرکت در این جشنواره باید ابتدا آدرس سایت، کانال و صفحه فعال خود را در فضای مجازی به واحد دانشگاهی ارسال و آن را ثبت کنند.



گفتنی است، شرط شرکت در جشنواره انتشار حداقل ۵ پست از آغاز مناسبت تا مناسبت بعدی اعم از یادداشت، پادکست، کلیپ و... در مورد موضوعات محوری جشنواره است. همچنین افرادی که تعداد پست‌های بیشتری منتشر کنند از امتیاز بالاتری برخوردار خواهند بود.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب