اخراج حدود 9 هزار کودک مهاجر از آمریکا به بهانه کرونا/ سردرگمی فرانسه در مواجهه با ویروس تاجدار
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، آمارهای رسمی منتشرشده در وبسایت «ورلدومیترز» (worldometers) نشان میدهند تعداد مبتلایان به کرونا در دنیا از 28 میلیون و 670 هزار نفر عبور کرد و بیش از 920 هزار نفر نیز جان باختهاند. روسیه نخستین مرحله از توزیع واکسن ویروس کرونا را در استانهای مختلف این کشور آغاز کرده است. در این میان از هند خبر میرسد که سریعترین میزان جهش کروناویروس در این کشور جنوب آسیا ثبت شد.
هند هم اکنون با ثبت بیش از ۴ میلیون و 663 هزار مبتلا، دومین کشور از لحاظ فراوانی بیماری است. در برزیل رکورد ۴ میلیون و 283 هزار و 978 نفری ابتلا به کرونا ثبت شد و این کشور در جایگاه سوم کشورهای جهان قرار گرفت. روسیه با یک میلیون و 57 هزار و 362 نفر در رتبه چهارم و پرو با 716 هزار و 670 نفر در جایگاه پنجم کشورهای دارای بیشترین میزان ابتلا به این ویروس در جهان قرار دارند.
۱۰ کشور نخست جهان بر مبنای تعداد افراد مبتلا به کرونا
بیشتر بخوانید:
توزیع واکسن کرونا در سراسر روسیه
وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد نخستین مرحله از توزیع واکسن کرونا را از امروز در استانهای مختلف این کشور آغاز کرده است. در این مرحله که بهمثابه عملیات پشتیبانی مبارزه با کرونا بهشمار میرود، واکسنهای ضد این ویروس میان درمانگاهها توزیع و به افراد پرخطر تزریق میشود.
طبق اعلام وزارت بهداشت روسیه، واکسن «اسپوتنیک V» در مرکز تحقیقاتی «گامالیا» و با حمایت صندوق سرمایهگذاری روسیه تولید شده و در اختیار مردم کشور قرار گرفته است.
کرونا در هند جهش یافت
وزارت بهداشت هند در بیانیهای اعلام کرد شیب فراگیری کرونا در این کشور بهطور روزانه در حال افزایش است و شاهد جهشی در شیوع ویروس کرونا در کشور هستیم، بهطوری که این شیوع برای دومین روز متوالی رکوردی از خود ثبت کرد و در مجموع دو روز تاکنون بیش از 95 هزار نفر به کرونا مبتلا شدهاند.
با ثبت 4 میلیون و 65 هزار مورد جدید مبتلا به کرونا اکنون هند بعد از آمریکا جایگاه دوم بیشترین میزان شیوع کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. با وجود این، جهش شیوع کرونا در هند باعث شده تا این کشور سریعترین میزان فراگیری را به خود اختصاص دهد.
داروهایی که در آمریکا اثر ندارند
از آمریکا خبر میرسد بیمارستانهای این کشور یکسوم داروهای «رمدسیور» را که برای مبارزه با شیوع کرونا تولید شدهاند، بهدلیل کیفیت پایین و نداشتن خواص درمانی رد کردهاند و از درمان بهوسیله آنها خودداری میکنند. برخی از بیمارستانها گفتند این داروها جزو موارد متعددی هستند که بیماران تمایلی ندارند آنها را استفاده کنند و تحت درمان آن قرار بگیرند، زیرا مواردی از تسریع روند شیوع کرونا یا ناکامی در روند درمان بهوسیله آنها ثبت شده است.
طبق گزارش رسانههای آمریکایی، دولت ترامپ از ۲۰ مارس (اول فروردین سال جاری) در چارچوب قوانین مرتبط با محدودیتهای کرونایی در این کشور حدود 8 هزار و 800 کودک مهاجر بدون همراه را بعد از بازداشت در مرزهای مکزیک از این کشور اخراج کرده است. این آمار در حالی اعلام شد که دولت واشنگتن پیشتر از افشای شمار کودکان مهاجر اخراجی خودداری کرده بود.
ترامپ از زمان تصدی سمت ریاست جمهوری آمریکا رویکرد خصمانه و افراطی را درقبال مهاجران قانونی و غیرقانونی در پیش گرفته که انتقادهای جهانی گستردهای بهدنبال داشته است.
مدافعان حقوق کودکان اعلام کردهاند به نظر میآید آماری که دولت آمریکا اعلام کرده غیرواقعی است و ترامپ دستور اخراج بسیاری از کودکانی را صادر کرده که نتوانستهاند در آمریکا برای خود سرپناهی پیدا کنند.
موارد جدید ابتلا به کرونا در آلمان
مرکز تحقیقاتی «رابرت کخ» آلمان در گزارشی اعلام کرد تعداد افراد مبتلا به کرونا در این کشور با یکهزار و 630 مورد جدید به 259 هزار و 725 مورد رسیده است. همچنین با ثبت پنج مورد مرگومیر جدید در این کشور، تاکنون 9 هزار و 423 نفر براثر ابتلا به کووید-19 جان خود را از دست دادهاند.
در آمریکا تنها در 24 ساعت گذشته 47 هزار نفر به کرونا مبتلا شدهاند و مجموع افراد مبتلا به 6 میلیون و 636 هزار نفر افزایش یافته است. همچنین بیش از 197 هزار نفر براثر ابتلا به کرونا جان باختهاند.
وضعیت شیوع کرونا در آمریکای جنوبی و مرکزی
در کلمبیا بیش از 702 هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و وزارت بهداشت این کشور تعداد موارد فوتی را در مجموع بیش از 22 هزار نفر اعلام کرده است. این در حالی است که این کشور ماه گذشته میلادی بعد از پنج ماه قرنطینه به محدودیتهای وضعشده بهدلیل شیوع کرونا پایان داد.
همچنین وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد تاکنون در این کشور بیش از 4 میلیون و 283 هزار نفر به کرونا مبتلا شده و بیش از 130 هزار نفر فوت شدهاند. رکورد کرونا در یک روز در این کشور 40 هزار نفر ثبت شده است.
بیبرنامگی فرانسه در مقابله با کرونا
«ژان کاستکس»، نخستوزیر فرانسه اعلام کرد تمایلی ندارد قرنطینه عمومی بهداشتی را در سراسر این کشور به اجرا درآورد. این در حالی است که شیوع کرونا در فرانسه به بالاترین حد خود در چند ماه اخیر رسیده و اوضاع فاجعهباری را برای مردم این کشور به وجود آورده است، بهگونهای که فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی تحت تأثیر فراگیری کرونا در پاریس و دیگر نقاط فرانسه قرار گرفته است.
این اظهارات در حالی مطرح میشوند که شیوع کرونا در فرانسه رشد بیسابقهای یافته و 42 استان این کشور جزو مناطق قرمز شیوع کرونا قرار گرفتهاند.
انتهای پیام/4106/4033/
انتهای پیام/