پرداخت وامهای کمبهره به دانشجویان فاقد لوازم سختافزاری آموزش مجازی
محمد دوستار در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با اشاره به سبک آموزشی (برخط و حضوری) و کسب تجارب لازم در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا تجارب ارزشمندی اندوختیم و در صورتی که این تجربیات مستند شود، الگوی کلاسی خوبی از آن استخراج خواهد شد.
وی با یادآوری تأثیر ارتباط عاطفی استاد و دانشجو بر سرعت یادگیری اضافه کرد: با ارتباط مستقیم آموزشی بین استاد و دانشجو میتوان به اهداف از پیش تعیین شده دست پیدا کرد. در برخی مقاطع تحصیلی که دانشجویان تازهوارد حضور دارند مدل 10 به 6 مناسب است که در آن سه جلسه کلاس مجازی و یک جلسه کلاس حضوری برگزار میشود و برای دانشجویان قدیمی نیز مدل 12 به 4 را پیشنهاد میکنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با یادآوری شیوع ویروس کرونا در ابتدای ترم دوم سال گذشته بیان کرد: در ترم دوم سال گذشته بهدلیل همهگیری کووید ـ 19 آموزش مجازی بهصورت غیرقابل پیشبینی در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی اجرا شد.
دوستار افزود: این سبک آموزشی با کاستیهایی مواجه بود که سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با آسیبشناسی دنبال برطرف کردن آن هستند.
راهکاری برای رفع مشکل دانشجویان شهرها و روستاهای فاقد اینترنت
وی مطرح کرد: افزایش پهنا و سرعت اینترنت از جمله مشکلات عمده واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در این سبک آموزشی بود که درصدد اصلاح آن هستیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت درباره مشکل دانشجویان شهرها و روستاهای فاقد اینترنت تبیین کرد: این دسته از دانشجویان با استفاده از طرح تعاون در برخی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان خدمات اینترنتی دریافت میکنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت در پاسخ به این سوال که دانشجویان غایب در کلاسهای مجازی چه سرنوشتی پیدا میکنند؟ چنین توضیح داد: اگر دانشجویی بهصورت عمدی در کلاس مجازی حضور پیدا نکرده و استاد گزارش کند با دانشجوی خاطی برخورد خواهد شد.
دوستار در واکنش به دانشجویان فاقد لوازم سختافزاری آموزش مجازی بیان کرد: دانشجویانی که توانایی خرید گوشی هوشمند یا تبلت را ندارند باید به دانشگاه مراجعه کرده و مشکلشان را مطرح کنند تا بتوانیم با استفاده از وامهای کمبهره به آنان کمک کنیم.
وی متذکر شد: نکته دیگر اینکه این دسته از دانشجویان میتوانند به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نزدیک محل زندگی خود مراجعه کرده و از سیستمهای کامپیوتری تعبیه شده برای این منظور استفاده کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت تأکید کرد: تاکنون دانشجویی برای مطرح کردن این مشکل به ما مراجعه نکرده، اما دانشجویانی از ضعیف بودن پوشش اینترنتی در محل زندگیشان شکایت کردهاند که برای رفع این مشکل با فرمانداریها مکاتبات لازم انجام شده است.
دوستار وضعیت واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان در حوزه اینترنتی و تحصیل دانشجویان را یکسان توصیف کرد و گفت: این دانشگاهها وضعیتی مانند دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت دارند و این الگو با یک مدیریت واحد در حال اجرا و انجام است.
انتهای پیام/4078/4117/
انتهای پیام/