طرح شهید بابایی به توانمندسازی دانشجویان برای حل مسائل کشور کمک میکند
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا حسن سالاریه در آیین رونمایی از طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان که پیش از ظهر امروز در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، بیان کرد: طرح شهید بابایی در حمایت از رویدادهای رقابتی مسئله محور برگزار میشود و هدف از آن ایجاد فضای علمی رقابتی میان دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد، ترغیب و توانمندسازی دانشجویان برای حل مسائل کشور و انجام کارگروهی، شبکهسازی میان استعدادهای برتر و نخبگان، آشنایی دانشجویان با مسائل صنعت و جلب اعتماد نهادها و سازمانها به نخبگان است.
وی افزود: رویدادهای رقابتی باید در جهت رفع مشکلات و چالشهای جامعه و صنعت باشد و مسئله توسط نهاد یا سازمانی مطرح شود. حضور نهاد صاحب مسئله در رقابت باعث اثربخش بودن پروژه میشود و از نتایج آن به نحو احسن استفاده میشود. این رویداد مخصوص دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد است و مبتنی بر کارگروه انجام میشود.
معاون آیندهسازان بنیادملی نخبگان با اشاره به اینکه رقابت مسئله محور باید مبتنی بر نیاز واقعی کشور باشد، گفت: رویدادهای طرح شهید بابایی سقف زمانی دارند گه معمولاً طی سال تحصیلی انجام میشود. این رقابتها منجر به افزایش فعالیتهای بینرشتهای میشود که میتوان از آنها در رفع مشکلات و نیازهای کشور بهره گرفت. شناسایی و توانمندسازی دانشجویان مستعد یکی از کارهایی اصلی معاونت آیندهپژوهان به شمار میرود.
سالاریه با اشاره به اینکه در طرح شهید بابایی تیمهای دانشجویی توسط نهاد یا سازمان مسئله محور به کار گرفته میشوند، بیان کرد: بنیاد ملی نخبگان تسهیلاتی برای استعدادهای برتر و نخبگانی که پیروز این رقابتهای مسئله محور میشوند، در نظر گرفته که شامل امتیاز نخبگانی برای شرکت در فعالیتهای نخبگانی میشود. همچنین جوایز ارزنده مالی از سوی نهاد صاحب مسئله به نخبگان اعطا میشود.
وی افزود: کارگزاران شرکتهایی هستند که بهصورت تخصصی در حوزه صنعت و دانشبنیان فعالیت دارند. این شرکتها نقش مهمی در رویدادهای مسئله محور طرح شهید بابایی ایفا میکنند. بیش از ۱۰ رویداد رقابتی در سال جاری توسط بنیاد ملی نخبگان برگزار میشود که پنج مورد از آنها در طرح ره نشان انجام میشود که پنج رقابت دیگر توسط کارگزار دیگری برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۲۱/4112/
انتهای پیام/