تلاش محققان برای انتقال داده با روشی جدید/ جابهجایی اطلاعات بدون نیاز به خارج کردن از حالت فشرده
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، گروهی از محققان دانشگاه آرهوس در حال کار روی پروژهای هستند که در طی فرایندهای خاصی به رایانهها این امکان را میدهد به طور مستقیم دادههایی فشرده شده را از سرورهای اینترنت اشیاء دریافت و آنها را تجزیه و تحلیل کنند. یعنی در صورت اجرای چنین طرحی دیگر لازم نیست دستگاهها و نرمافزارهای جانبی به عنوان واسطه بین رایانه و سرور اینترنت نسل پنجم عمل کرده و دادهها به شکل مستقیم منتقل میشوند.
راهاندازی چنین روشی میتواند سرعت انتقال داده را بیشتر کرده و کاربران در سریعترین زمان ممکن اطلاعات مورد نظر خود را منتقل کنند. دیگر مزیت طرح ابداعی مهندسان دانشگاه آرهوس بررسی و خواندن مطالب انتقال داده شده بدون نیاز به خارج کردن آنها از حالت فشرده است. معمولا کاربران برای مشاهده هر فایل دانلود شده از وب یا منتقل شده از دستگاههای مختلف به رایانه باید آن را از حالت فشرده در بیاورند؛ اما در آینده میتوان تمام فایلهای را در همان حالت فشرده بررسی کرد.
یکی از علل فشردهسازی دادهها در شبکه اینترنت نسل پنجم سرعت بالای انتقال است ولی پس از منتقل شدن کاربران باید فایلها را از حالت فشرده(Zip) درآمده و محتوای موجود در آن را بررسی کنند. خارج کردن هر فایل از حالت فشرده وقت زیادی از کاربران میگیرد؛ لذا با حذف این مرحله از اتلاف وقت جلوگیری میشود. علاوه بر صرفهجویی در وقت، انتقال و مشاهده دادهها به صورت فشرده از پر شدن فضای زیادی از حجم حافظه ذخیرهسازی دستگاههای هماهنگ با اینترنت اشیاء جلوگیری کرده و در نتیجه کیفیت خدمات آنلاین کاهش نمییابد.
کارشناسان فناوری معتقدند تجهیزات و فناوریهای هماهنگ با اینترنت اشیاء با سرعت زیادی در حال توسعه است و هر روز شرکتهای مختلف دستگاههای جدیدی را در این حوزه به کاربران معرفی میکنند. بدون شک در آیندهای نزدیک سرعت و نوع انتقال داده در فضای مجازی و از دستگاهی به دستگاه دیگر متحول خواهد شده و انسانها به مرحله خواهند رسید که در کسری از ثانیه حجم زیادی از اطلاعات را منتقل کنند.
انتهای پیام/4144/پ
انتهای پیام/