دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
05 شهريور 1399 - 17:41
نجفی به آنا خبر داد؛

اخذ مجوز نخستین شتاب‌دهنده تخصصی گیاهان دارویی در دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: نخستین شتاب‌دهنده تخصصی گیاهان دارویی و صنایع وابسته موفق به اخذ مجوز از معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی شد.
کد خبر : 510869
3b005311-b011-48aa-9611-8540cad15bf7.jpg

پیام نجفی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: نخستین شتاب‌دهنده تخصصی گیاهان دارویی و صنایع وابسته به عنوان دومین شتاب‌دهنده در دانشگاه آزاد اسلامی و در راستای تکمیل بخش‌های مختلف سرای نوآوری گیاهان دارویی موفق به اخد مجوز از معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی شد.


وی اضافه کرد: برای بهره‌مندی از توان سایر شتاب‌دهنده‌های کشور و هم‌افزایی بیشتر در راستای سرعت بخشیدن به پیشرفت ایده‌ها با شتاب‌دهنده‌های پرسیس ژن و لاکتویژن نیز تفاهم‌نامه همکاری منعقد شده است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: شتاب‌دهنده در واقع مجموعه امکانات و فضایی است که استارت‌آپ‌ها در مرحله اول می‌توانند برای گرفتن مشاوره، راهنمایی و اجرای اولیه طرح به آنجا مراجعه کرده و به شبکه‌های مربوط دسترسی پیدا کنند.


سرمایه‌گذاری شتاب‌دهنده‌ها چگونه است؟


نجفی با بیان اینکه شتاب‌دهنده‌ها ایده‌های جدید را مطالعه کرده و روی آنها سرمایه‌گذاری می‌کنند، ادامه داد: شتا‌ب‌دهنده‌ها به ایده‌پردازان کمک می‌کنند تا بتوانند با کمک آن‌ها ایده‌های خود را به مرحله اجرا درآورند، به این صورت که در ابتدا ایده‌ها را بررسی می‌کنند و از میان آنها ایده‌های برگزیده را انتخاب کرده و مورد حمایت قرار می‌دهند.


وی با اشاره به کمک مالی شتاب‌دهنده به استارت‌‌آپ‌ها اضافه کرد: علاوه بر کمک مالی، شتاب‌دهنده، امکانات و حتی فضا در اختیار استارت‌آپ منتخب قرار می‌دهد؛ مربیان و مشاوران حرفه‌ای نیز بر کار تیم‌ها نظارت کرده و تجربیات خود را در اختیار آنان قرار می‌دهند.


دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان مطرح کرد: از جمله اهداف راه‌اندازی شتاب‌دهنده گیاهان دارویی و صنایع وابسته می‌توان به استفاده از فناوری و نوآوری در راستای بهبود کسب و کار گیاهان دارویی کشور، حل معضلات و مشکلات صنایع مختلف در حوزه گیاهان دارویی، رشد و توسعه فناوری‌های حوزه گیاهان دارویی و تجاری‌سازی آنها، جذب حجم سرمایه‌گذاری بالا در شرکت‌های نوپا و هدایت آنها به سمت استارت‌آپ‌ها، حمایت سیستماتیک و هدف‌دار از استارت‌آپ‌ها، توسعه فرهنگ کارآفرینی و ایفای نقش مؤثر در راستای اقتصاد مقاومتی اشاره کرد.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب