دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 شهريور 1399 - 21:37
حجت‌الاسلام محمدی در گفتگو با آنا:

برگزاری آیین افتتاحیه طرح «ضیافت اندیشه اساتید» در واحد تهران غرب/ این طرح بهترین بستر برای وحدت حوزه و دانشگاه است

نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: طرح ضیافت اندیشه اساتید بارزترین مصداق و بهترین بستر برای وحدت حوزه و دانشگاه است.
کد خبر : 509858
637295440038945449_lg.jpg

حجت‌الاسلام محمدجعفر محمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه و کرسی‌های آزاداندیشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در نیمه اول ماه عزای حسینی اقدام به برگزاری ضیافت اندیشه اساتید کرده که مورد استقبال اساتید دانشگاه قرار گرفته است.
وی افزود: آیین افتتاحیه این طرح امروز به صورت برخط با حضور ریاست واحد تهران غرب، استاد مدعو حجت‌الاسلام محمد جورابچی، دبیر هم‌اندیشی، معاون فرهنگی و دانشجویی واحد و اساتید شرکت‌کننده برگزار شد؛ رئیس دانشگاه، نگاه دقیق و عمیقی به مسائل فرهنگی دارد و عملکرد و توصیه‌های وی بیانگر آن است که امور فرهنگی در رأس اولویت‌ کاری ریاست دانشگاه قرار دارد و همیشه حامی و هدایت‌گر مسیر برنامه‌های فرهنگی از جمله هم‌اندیشی اساتید است.
نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب بیان کرد: با توجه به اینکه عمده مسائل و مباحث مربوط به دنیای ما در محیط علمی دانشگاه رقم می‌خورد و عمده مباحث عقبای ما در حوزه‌های علمیه، ارتباط این دو نهاد علمی می‌تواند تحول مهمی در سبک زندگی اسلامی ایرانی ما ایجاد کند و قطعاً طرح ضیافت اندیشه اساتید بارزترین مصداق و بهترین بستر برای وحدت حوزه و دانشگاه است.
محمدی خاطرنشان کرد: این بستر باید محیط جولان آرا و تبادل اندیشه‌ها باشد بنابراین باید از قالب کلاس درس خارج شود و بعد از بیان اصول بحث، فرصتی مناسب برای گفتگو و مباحثه که سنت احسن حوزه علمیه است، قرار داده شود.
وی عنوان کرد: یهودیان به پیامبر (ص) طعنه می‌زدند که او گوش است چراکه پیامبر اسلام برای گوش دادن به حرف امت خود وقت صرف می‌کردند و هنگام سخن گفتن دیگران، تمام توجه خود را به متکلم می‌دادند، خداوند در جواب سرزنش آنان می‌فرماید: گوش بودن صفت بدی نیست بلکه بسیار خلق نیکویی است (اذن خیر لکم) گوش، خوبی برای شماست؛ پس باید به این سنت پیامبر اسلام توجه کرده و بخشی از این ضیافت را اختصاص به شنیدن مسائل از زبان اساتید و دیدن از منظر آنان کنیم.
این استاد دانشگاه گفت: جهت بحث در طرح ضیافت اندیشه باید کاربردی و راهگشا باشد بنابراین توجه به مسائل و معضلات جامعه، آسیب‌شناسی و پیدا کردن راهکارهای مناسب از رسالت‌های اصلی این جمع نخبگانی است، لذا از اساتید تقاضا دارم حضوری فعال، پویا و پایا تا پایان کار داشته باشند.
محمدی بیان کرد: طرح ضیافت اندیشه اساتید از امروز اول شهریورماه سال جاری در قالب سطح ۱ و ۲ با چهار کلاس ۱۶ ساعته شروع شده و در دو بخش صبح و بعدازظهر تا ۱۳ شهربورماه ادامه خواهد داشت؛ موضوع‌های این همایش معرفت‌شناسی، تاریخ تمدن اسلامی، اصول تعلیم و تربیت و اخلاق علمی و حرفه‌ای است که بیش از ۸۰ استادیار و دانشیار در این ضیافت معنوی شرکت دارند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب