دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 شهريور 1399 - 16:40
رستمی:

مطالبه‌گری مؤمنانه در دستور کار دانشجویان انقلابی باشد

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: میان تندروی غیرمنصفانه و مصلحت اندیشی محافظه کارانه، مطالبه گری مؤمنانه باید در دستور کار حرکت دانشجویان انقلابی باشد.
کد خبر : 509814
1397062016302815915323604.jpg

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام مصطفی رستمی در دوره «فتح الفتوح ۲» بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران که به صورت مجازی برگزار شد، در بخشی از سخنان خود به موضوع مطالبه گری اشاره کرد و افزود: دوستان بسیجی ما و مجموعه‌ تشکل ها فرضا بیشتر و در بعضی از مواقع کمتر به‌عنوان جنبش جدی مطالبه گری در کشور به هر حال ایفای نقش می‌کنند.


وی ادامه داد:  اولا این مطالبه‌گری یک ضرورت است یعنی این تازیانه نشان دادن آرمان‌ها، اهداف و تبیین فاصله‌ بین موقعیت فعلی با آنچه که در آرمان‌ها و اهداف باید به‌دنبالش باشیم باید بالای سر همه‌ی حرکت کنندگان در جامعه، مجریان و دست اندرکاران متصدی مسئولیت‌های مختلف در جامعه باشد.


حجت الاسلام رستمی تأکید کرد: این مطالبه‌گری باید مرتب منجر به بازخوانی موقعیت فعلی با چشم‌اندازها و اهداف باشد، این اتفاق چگونه باید رخ بدهد؟ جریان مطالبه گر باید این را رقم بزند، از آن سمت باید حواسمان باشد مطالبه‌گری نه به دامن تندروی های غیرمنصفانه غیر ناظر به واقعیت‌ها اتفاق بیافتد.


رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یادآور شد: برخی مواقع با شعارهای خوب بدون نگاه به میدان عمل و امکانات در اختیارات یک مسئول تنها به آسیب زدن به نیروهای خودی مؤمن حاضر در صحنه نتیجه می‌دهد و گاهی مواقع مطالبه گری درگیر مصلحت سنجی‌ها و مصلحت اندیشی هوایی می‌شود که دیگر آن جریان جوان غیر متعلق به منافع حزبی و گروهی و باندی را که باید این آزادگی در آرمان خواهیش را فریاد می‌زد را دچار مصلحت اندیشی، محافظه کاری و افت برد و موج طولانی و بلندی که می‌توانست با آن حرکت مومنانه‌ دانشجویی و جوان خودش داشته باشد بکند.


وی گفت: خب این بین این دو افت تندروی غیرمنصفانه و مصلحت اندیشی محافظه کارانه، مطالبه گری مومنانه باید در دستور کار حرکت عزیزان باشد.


رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها افزود: یکی از فرصت‌های دانشجویان دانشگاه‌های فرهنگیان، امنیت شغلی نسبی است، بسیاری از دانشجویان فعال دیگر دانشگاه‌ها دغدغه‌هایی در حوزه‌ معیشت و زندگی آینده و شغل آینده‌شان دارند، این ثبات، امنیت و تعیین شدن آینده مسیر شما باید منجر بشود که شما قدردان این آرامش و نعمتی خدا به شما عنایت کرده، باشید.


حجت الاسلام رستمی ادامه داد: مسئولیت شما عزیزان مسئولیت کمی نیست چه بسیار کسانی همانند شما هستند که فرصت‌هایی را که داشتند قدر ندانستند و مثل یک آدم عادی در محیط دیگر به کار و فعالیت و مسئولیت خودشان نگاه کردند، این اتفاق نباید برای یک معلم مومن تشکیلاتی بیافتد، برای مسئولیت‌های مهمی که در آینده دارید از فراغتی که الان در دوران دانشجویی دارید حتما استفاده بکنید.


وی گفت: نکته دیگری که در این فضا خوب است یادآور شوم و مطالبه بکنم انقلابی ماندن است، دانشجوی بسیجی یعنی دانشجوی مؤمن انقلابی، آن جریان اصیل انقلابی در بدنه‌ بسیج کشور جریان دارد و در بخش دانشگاهی هم بسیج دانشجویی این مسئولیت و پرچم را به دوش گرفته است اما خیلی از آدم‌ها انقلاب را شروع می‌کنند ولی انقلابی نمی‌مانند به مرور دچار محافظه کاری‌های غلط، دچار فرسایش، دچار ناامیدی، دچار بی‌ارادگی، دچار احساس ضعف و دچار ناامیدی از رسیدن به اهداف می‌شوند.


وی تصریح کرد: انقلابی ماندن  برای جریان بسیج یک ضرورت است، جریان جوان مؤمن بدنه‌ دانشگاهی بخصوص شما عزیزانی که در فضای تربیتی دبیر هستید و در آنجا  برای پذیرش مسئولیت‌های تعلیم و تربیت در جامعه آماده می‌شوید.


حجت‌الاسلام رستمی گفت: شعار و باور ما می‌توانیم هم در دل باید بنشیند و هم بر زبان باید جاری بشود، بسیاری به دنبال ناامید کردن جامعه، جوانان و آحاد ملت هستند و در قالب‌های مختلف، طرح‌های پیچیده، هزینه‌های سنگینی برای تغییر دادن این اراده‌ ملت به سمت بی‌ارادگی و سست عنصری و بی باوری و عدم اعتماد به نفس دارند حرکت می‌دهند. از این سو شما عزیزان مؤمن انقلابی، عزیزان بسیجی، باید باور «ما می‌توانیم» را هم در درون خودتان شعله ور محکم و باورمند و پرجوشش نگه دارید و هم به محیط تعمیم بدهید.


انتهای پیام/4084/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب