دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نوبخت در کمیسیون اقتصادی مجلس:

باید خرد جمعی و تجارب برای حل مشکلات را روی هم قرار دهیم/ دولت سیاست خود در تأمین کالاهای اساسی را ادامه می‌دهد

رئیس سازمان برنامه‌وبودجه گفت: نمایندگان مجلس به دنبال ایجاد فشار بیشتر روی مردم نیستند، ولی باید خرد جمعی و تجارب خود را برای حل مشکلات روی هم قرار دهیم.
کد خبر : 509013
1.jpg

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور در حاشیه نشست امروز خود با کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با حضور در جمع خبرنگاران گفت: نمایندگان مجلس از آنجایی که همواره دغدغه معیشت مردم را دارند، طرح تأمین کالاهای اساسی را ارائه کرده‌اند تا اقلام غذایی با قیمت ارزان‌تر در اختیار دهک‌های پایین جامعه قرار بگیرد.


وی افزود: تأمین 25 قلم کالای اساسی با قیمت ارزان‌تر پیش از این به‌وسیله دولت با تخصیص ارز 4200 تومانی انجام می‌شد اما طی دو سال گذشته با توجه به منابعی که دولت برای تأمین این کالاها در نظر گرفته بود، دو قلم از این کالاها کاهش پیدا کرد زیرا محدودیت منابع وجود دارد و براین اساس نمایندگان به دنبال راهی برای جبران این موضوع هستند.


نوبخت بیان کرد: سازمان برنامه‌وبودجه در نشست امروز با کمیسیون برنامه‌وبودجه به دنبال راهی برای تأمین منابع این طرح بودند که نظرات خود را به نمایندگان در این مورد ارائه کردم، قرار شد، طی جلسات مختلف مشترک میان سازمان و کمیسیون برنامه بودجه بحث تعیین منابع مالی طرح تأمین کالاهای اساسی بیشتر مورد رسیدگی قرار بگیرد.


رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور اظهار کرد: ما از هر روشی که تسهیل برای مردم ایجاد کند، استقبال می‌کنیم اما روشی که قابلیت اجرایی داشته باشد. مثلاً اگر ما کالاها را با ارز نیمایی به کشور وارد کرده و مابه‌التفاوت آن را در کارت‌ها شارژ کنیم آیا همه مردم در روستاها و مناطق دورافتاده امکان استفاده و خرید به‌وسیله کارت را دارند؟ و از سوی دیگر با حذف ارز 4200 تومانی و ارز نیمایی چقدر قیمت کالاها افزایش پیدا خواهد کرد؟


* دولت سیاست خود را درباره تأمین کالاهای اساسی ادامه می‌دهد


وی ادامه داد: البته نمایندگان مجلس به دنبال ایجاد فشار بیشتر روی مردم نیستند، ولی باید خرد جمعی و تجارب خود را برای حل مشکلات روی هم قرار دهیم.


نوبخت گفت: در حال حاضر دولت سیاست خود را درباره تأمین کالاهای اساسی ادامه می‌دهد زیرا با ورود 1 دلار به کشور و تبدیل آن به ارز نیمایی حدود 18 هزار تومان به خزانه واریز می‌شود و این‌گونه دست ما از نظر ریالی بازتر هست تا اینکه آن ارز به ارز 4200 تومانی تبدیل شود. بنابراین دولت ترجیح می‌دهد کالاها را با ارز 4200 تومانی وارد کند نه ارز 18 هزارتومانی تا رفاه بیشتری حاصل شود.


رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور بیان کرد: دولت باوجود فشارهای کنونی و به دلیل محدودیت ارز و کاهش واردات تصمیم دارد تا با صرف‌نظر از بخشی از منافع خود همچنان کالاهای اساسی را با ارز 4200 تومانی تأمین کند و روی همین ارز مصارف خود را در خزانه تعیین کند.


انتهای پیام/4129/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته