سیارکی به اندازه یک اتومبیل از کنار زمین گذشت
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیارکی سرگردان در فضا از فاصله 2 هزار و 950 کیلومتری کره زمین رد شد. این سیارک در حالی از کنار کره زمین عبور کرد که دانشمندان نتوانسته بودند تا قبل از نزدیک شدن به زمین، وجود آن در فضا را تشخیص دهند.
بدون شک یکی از خطرات بالقوه در منظومه شمسی احتمال برخورد سیارکها و شهاب سنگها با زمین است. چنین فاجعهای میتواند ابعادی بسیار گسترده داشته و انسانهای زیادی را دچار خسارتهای جانی و مالی کند. از همین رو ماهوارههای موجود در مدار زمین به صورت 24 ساعته و بدون وقفه مسیر حرکت سیارکها در اطراف زمین را زیر نظر داشته و هرگونه اطلاعاتی را به مراکز تحقیقاتی ارسال میکنند.
اما به نظر میرسد حتی پیشرفتهترین دستگاههای فضایی نیز در مواردی دچار خطا شده و نمیتوانند همه اجرام آسمانی موجود در منظومه شمسی و به ویژه آنهایی که به سمت زمین حرکت میکنند را تشخیص دهند.
ناسا اعلام کرده است این اولین بار است که یک سیارک از چنین فاصلهای از کره زمین عبور میکند. اگرچه این سیارک در مقایسه با بسیاری از اجرام آسمانی کوچک بود ولی برخورد آن با زمین میتوانست خسارات زیادی را ایجاد کند. بررسیها نشان میدهد این سیارک که با نام QG 2020 شناخته میشود با سرعتی معادل 12.4 کیلومتر بر ثانیه حرکت میکند.
انتهای پیام/4144/
انتهای پیام/