دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 مرداد 1399 - 12:17
رئیس دانشگاه تربیت مدرس مطرح کرد؛

توجه ویژه دانشگاه تربیت مدرس به استفاده از نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های برتر/آینده علم و فناوری در حوزه زیست شناسی و پزشکی است

رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: دانشگاه تربیت مدرس با برنامه‌ریزی ویژه به دنبال همکاری با نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشور است.
کد خبر : 506315
دانشگاه 1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه‌ علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمدتقی احمدی در مراسم امضای تفاهم‌نامه پسادکتری ویژه و متمم تفاهم‌نامه حمایت از طرح‌های پژوهشی، رساله‌های دکتری و پسادکتری میان صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و دانشگاه تربیت مدرس که پیش از ظهر امروز در صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برگزار شد، بیان کرد: بسیاری از افرادی که با حمایت صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور طرح‌های پژوهشی خود را در دانشگاه تربیت مدرس گذارنده‌اند به عضویت اعضای هیئت علمی این دانشگاه یا دانشگاه‌های دیگر درآمده اند.


وی افزود: ماموریت دانشگاه تربیت مدرس، تربیت استاد و معلم برای دانشگاه‌های دیگر کشور بود اما باتوجه به اهمیت جریان‌سازی در خصوص اهمیت پیشبرد تحصیلات تکمیلی در کشور ماموریت ویژه‌ای را برای خود در نظر گرفت تا نقشی تاثیرگذار در اکوسیستم فناوری و نوآوری داشته باشد. برای رسیدن به این هدف قرار شد ۵۰ درصد از منابع دانشگاه به حوزه آکادمیک و ۵۰ درصد دیگر به حوزه نوآوری و فناوری اختصاص یابد.


رئیس دانشگاه تربیت مدرس مطرح کرد: دانشگاه با کمک پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس توانسته به دانشگاهی نوآور تبدیل شود. این امر به کمک نسلی تحول‌گرا از اساتید و دانشجویان میسر شده است. دانشگاه تربیت مدرس در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به همکاری و استفاده از نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشور داشته است.‌


احمدی در خصوص طرح پسادکتری ویژه گفت: این طرح فرصتی برای دانشگاه تربیت مدرس ایجاد می‌کند تا با استعدادها و فارغ التحصیلان دانشگاه‌های برتر کشور همکاری کنند.


وی افزود: در دانشگاه تربیت مدرس ارتباط ویژه‌ای میان دانشکده‌ها به خصوص با دانشکده علوم پزشکی ایجاد شده است. آینده حوزه علم و فناوری در گروی ارتباط با حوزه زیست شناسی، علوم حیاتی و پزشکی است. بنابراین ایجاد ارتباط و شکل‌گیری همکاری میان دانشکده‌ها امری حیاتی برای پیشرفت علم و فناوری به شمار می‌رود.
انتهای پیام/4021/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب