دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 مرداد 1399 - 00:05

خواص بی نظیر + مضرات عرق کاسنی برای سلامتی جنین

تاثیر بی نظیر عرق کاسنی بر جنین، فواید خوردن عرق کاسنی در دوران بارداری، عرق کاسنی، یکی از معدود عرقیات گیاهی است که هرچقدر مزه ی تلخ تری داشته باشد، مفید تر است.
کد خبر : 501423
کاسنی-5.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا  کاسنی یک نوع گیاه با گل های آبی و ارغوانی است که در مناطق کوهستانی  به صورت پراکنده می روید. عرق و عصاره گیاه کاسنی قابل دسترس تر از خود گیاه است و حاوی روی، منیزیم، منگنز، کلسیم، آهن اسید فولیک و ویتامین های 6B ،C ،E و K می باشد. عرق کاسنی، یکی از معدود عرقیات گیاهی است که هرچقدر مزه ی تلخ تری داشته باشد، مفید تر است.


طبع عرق کاسنی


طبع عرق کاسنی سرد است و برای از بین بردن حرارت بدن و احساس سستی و ضعف و رنگ پریدگی و درمان مشکلات کبد بسیار موثراست. اما اگر شما نیز طبع سردی دارید در استفاده از عرق کاسنی احتیاط کنید.


طریقه مصرف عرق کاسنی


بهترین زمان برای نوشیدن عرق کاسنی صبح ناشتا قبل از صبحانه است. برای افزایش دریافت مواد مغذی، عرق کاسنی را با آب در دمای معمولی و به صورت ناشتا بنوشید.


تاثیر عرق کاسنی در جلوگیری از زردی نوزاد


برای جلوگیری از زردی نوزادان ، بهتر است مادر باردار در طول دوران بارداری خود عرق کاسنی بنوشد زیرا این عرق با پاک سازی کبد و دفع مواد زائد و سمومات کبد و تصفیه خون ، نقش زیادی در جلوگیری از زردی نوزادان در طول دوران بارداری دارد.


تاثیر عرق کاسنی بر زیبایی جنین و کودک


پاک سازی کبد و خون مادر در دوران بارداری یکی از راه های زیبا شدن فرزند است. مصرف عرق کاسنی در طول دوران بارداری کبد را پاک سازی و خون را تصفیه می کند و به همین دلیل تاثیر فوق العاده ای بر روی زیبایی جنین دارد.


عرق کاسنی در بارداری


عرق کاسنی برای کاهش و کنترل فشار خون بارداری


خانم هایی که به فشارخون در بارداری مبتلا هستند می توانند با مصرف عرق کاسنی ، خون و کبد خود را از سمومات پاکسازی نموده فشار خون بارداری را کاهش دهند


عرق کاسنی برای جلوگیری از عفونت ادراری در دوران بارداری


عرق کاسنی ادرار آور بوده و با تقویت مثانه و کلیه ها و با پاکسازی بدن و کلیه و مثانه سبب جلوگیری و درمان عفونت ادراری در دوران بارداری می شود


خواص عرق کاسنی در بارداری



  1. عرق کاسنی به دلیل اینکه کاهش دهنده قند خون است، برای خانمهایی که به دیابت بارداری مبتلا هستند، مصرف متعادل آن در بارداری مشکلی نخواهد داشت.

  2. جوشانده گیاه کاسنی زایمان را آسان میکند.

  3. رفع مشکلات و ناراحتی‌های گوارشی دوران بارداری مانند یبوست، سوزش سر دل و ریفلاکس است.

  4. یک از مشکلاتی که زنان باردار با آن مواجه میشوند، گرفتگی عضلات به ویژه عضلات ساق پا است، خاصیت ضد التهابی عرق کاسنی باعث کاهش احساس درد در استئوآرتریت و کاهش گرفتگی عضلات و نرم کردن مفاصل پا است.

  5. به طور کلی مصرف کاسنی رشد تومورهای سرطانی را به حداقل میرساند و از بروز بسیاری از سرطانها در دوران بارداری جلوگیری میکند.

  6. فروکتان موجود درعرق کاسنی خاصیت ضد توموری و آنتی‌اکسیدانی می‌دهد؛ همچنین این ویژگی‌ها باعث افزایش سیستم ایمنی در دوران بارداری میشود.

  7. عرق کاسنی خاصیت ادرار آوری داشته و با تقویت مثانه و کلیه‌ها و پاکسازی آنها از سنگ و خارج کردن سموم از بدن و نیز با پاک کردن مجاری ادراری، نقش مهمی در پیشگیری و درمان عفونت ادراری در این دوران دارد.

  8. مصرف عرق کاسنی به میزان یک الی دولیوان همراه با آب درطول روز می تواند از بروز تومورهای بدخیم سرطان سینه و سرطان روده بزرگ دربانوان جلوگیری کند

  9. عرق کاسنی با پاک‌ سازی کبد از زردی نوزادان جلوگیری می کند

  10. عرق کاسنی از گیاه کاسنی بدست می آید و دارای خواص مختلف از جمله درمان مشکلات گوارشی، جلوگیری از سوزش سردل، کاهش درد آرتروز مفاصل، سم زدایی از کبد و کیسه صفرا، جلوگیری از عفونت های باکتریایی و تقویت سیستم ایمنی بدن است


مضرات عرق کاسنی در بارداری


مضرات عرق کاسنی در بارداری


بعضی خوراکیها یا گیاهان دارویی می‌توانند خطراتی را، هر چند اندک، برای جنین به همراه داشته باشند، پس توصیه می‌شود که مادران باردار و به ویژه بانوانی که سابقه یا خطر سقط جنین، خونریزی دوران بارداری و مشکلات مشابه دارند؛ مصرف آنها را به حداقل کاهش دهند.


و به ویژه در مورد گیاهان دارویی، تنها با مشورت پزشک باتجربه اقدام کنند. به طور کلی از آن جایی که دوران بارداری، دورانی حساس و مهم به شمار می‌رود، مصرف بیش از حد گیاهان دارویی توصیه نمی‌شود چرا که ممکن است به جنین آسیب وارد کند.


مصرف عرق کاسنی در بارداری نیز با وجود خواص دارویی فراوان برای جنین و مادر، به دلیل طبع سرد و نقش آن در افزایش انقباضات رحمی، در صورت زیاده‌روی، باعث آسیب به جنین شده، همچنین احتمال زایمان زودرس یا سقط جنین را تقویت می‌کند.


ازدیگر اثرات منفی خوردن عرق کاسنی در بارداری، التهابات پوستی، خارش، ایجا خستگی، گیجی و مشکلات تنفسی به همراه کاهش اشتها می باشد.


مصرف عرق کاسنی موجب انقباض عضلات رحمی می شود بنابراین مصرف این عرق در بارداری احتمال زایمان زودرس را افزایش می دهد


انتهای پیام/4127


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب