دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 تير 1399 - 14:44
تذروی در دیدار با اعضای بسیج دانشجویی استان فارس:

هیچکدام از ادارات به شورای شهر شیراز گزارش نمی‌دهند!/ چرا اجرای یک طرح ورزشی در میدان «احسان» مورد اصرار است ولی در مناطق حاشیه‌ای خیر؟

عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: هیچ‌کدام از ادارات و شرکت‌های خدمات‌رسانی حتی با درخواست‌های مکرر ما حاضر به ارائه گزارش به شورای شهر شیراز نیستند!
کد خبر : 499364
46ed536c-f4d7-453e-adcd-acea4829d0b7.JPG.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، جلسه اعضای شورای تبیین مواضع و قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی استان فارس با محمدتقی تذروی، عضو شورای شهر اسلامی شیراز برگزار شد و تذروی به سوالات دانشجویان پاسخ داد.



محمدتقی تذروی، عضو شورای اسلامی شهر شیراز در این جلسه اظهار کرد: بررسی و دقت در اختیارات شورای شهر و اعضای آن، راه را جهت مطالبه‌گری برای ما هموار می‌کند و شرح وظایف ما شامل دو موضوع اصلی نظارت و قانونگذاری است که طبق قانون می‌توانیم درباره هر چیزی که در شهر اجرا می‌شود، نظر دهیم.
وی افزود: مطابق قانون تمامی ادارات و شرکت‌های خدمات‌رسانی که بودجه می‌گیرند موظف به ارائه گزارش به شورای شهر هستند، درصورتی‌که هیچ‌کدام از این ادارات حتی با درخواست‌های مکرر ما حاضر به ارائه گزارش نیستند!؛ اعضای شورای شهر باید بدانند بودجه آموزش و پرورش برای شهر شیراز چه مقدار است، کجا می‌خواهد هزینه شود و این حق قانونی شورا است ولی کسی تابع آن نیست.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه ۲۲ سال از عمر شورای اسلامی شهر می‌گذرد، گفت: این مجموعه دیگر شورای نوپایی نیست و همه چیز سر جای خود قرار گرفته است؛ در حال حاضر نظارت ضعیف است و اگر نظارت درست شود مشکلات حل می‌شود. ضعف در قانون نیست، بلکه در نظارت است و هرچه به سمت نظارت برویم و نظارت بیشتر باشد، مردم به خواسته‌های خود بهتر می رسند و رضایتمندی بیشتر می‌شود.
تذروی خاطرنشان کرد: درباره باغ‌های قصر‌الدشت، همه با شعار حفظ این باغ‌ها در انتخابات می‌آیند ولی در حال حاضر با قوانین متعدد، فضای باغ‌های قصرالدشت کوچکتر می‌شود، پس برخی قوانین خیلی کارایی نداشته یا خوب اجرا نشده است.
وی عنوان کرد: از مسئول تخلفات یکی از شهرداری‌ها پرسیدم چرا جایی که اجازه نیست، ساختمان ساخته شده است. آن شخص گفت: «امکان ندارد ساختمانی اینجا ساخته شود که در حال تخلف است اما یک نفر پشت آن قضیه نباشد؛ تلفن زنگ می‌خورد و می‌گویند آقای فلانی از خودمان است، به او کاری نداشته باشید. مردم عادی یک آجر روی یکدیگر نمی‌گذارند، پس اگر تخلفی می‌شود بدانید که یک شخص پشت آن است».
عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: بند ۲۰ ماده ۵۵ در رابطه با مشاغل مزاحم، ذیل شورای شهر است و این شورا موظف است که در صورت شکایت پیگیری و مطابق قانون برخورد کند؛ در بسیاری از پرونده‌ها به‌دلیل سیاستگذاری اشتباه در فروش تراکم، شاکی و متشاکی هر دو ناراضی می‌شوند و به‌ناچار مجبوریم حد وسط را رعایت کنیم.



تذروی ادامه داد: عدم نظارت و داشتن اطلاعات بیش از حد رانت می‌آورد و از این اتفاق‌ها می‌افتد ولی ما دائم از مجموعه‌های نظارتی، حراستی، اطلاعاتی، حفاظتی و همه مراکز بازرسی می‌خواهیم که نظارت کنند؛ شهرداری یک مجموعه بسیار بزرگ است و بزرگتر از آن نداریم. پولدارتر از شهرداری هم نداریم. در چهار سال قریب به ۱۶ هزار میلیارد گردش مالی این مجموعه است. امثال حاج عزت فهندژ از مسئولانی هستند که به معنای واقعی کلمه خدمت کرد و هنوز از ایشان به نیکی یاد می‌شود.
وی افزود: ۶ هزار و ۴۰۰ متر مربع زمین برای راه‌اندازی ورزشگاه توسط اداره ورزش و جوانان استان فارس در منطقه ویژه میدان احسان، به شورای شهر داده شده بود و دنبال این هستیم که همان زمین تبدیل به ورزشگاه بانوان شود، در اختیار مردم قرار گیرد و در واقع جلوگیری از سوء استفاده اداره ورزش و جوانان از امکانات عمومی گرفته شود. حتی پیشنهاد دادیم که همین کار در منطقه ۷ یا منطقه ۳ پیاده شود، ولی اداره متبوع حاضر نشد؛ این یعنی مسئله‌ای پشت این درخواست است و چرا اجرای یک طرح ورزشی در میدان احسان مورد اصرار است ولی در مناطق حاشیه‌ای خیر؟
عضو شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: شعار زیبایی درباره شفافیت و اتاق شیشه‌ای توسط شورای دوره پنجم سر داده شد اما به اجرا و واقعیت نمی‌رسد، تعارض منافع به سبب هزینه‌ها و مبالغ مزایده‌ها، منع اصلی اجرای طرح شفافیت و اتاق شیشه‌ای است؛ شورای دوره چهارم بالغ بر ۶ میلیارد هزینه دهکده سلامتی در خصوص بازپروری و نقاهتگاه معتادان کرده و این مسئله در شورای دوره پنجم مورد استقبال قرار نگرفت و حتی در خصوص نگهداری معتادان، شورا بنا بود که به کمک سایر دستگاه‌ها هزینه‌ای ماهیانه به مبلطغ ۳۰۰ هزار تومان به مراکز نگهداری برای بازپروری هر فرد اختصاص دهد و این هزینه را ماهیانه هرکدام از دستگاه‌ها پرداخت کنند که شامل شورای شهر، بهزیستی و سایر نهادها بود ولی متاسفانه این اتفاق از جانب دستگاه‌های دیگر رقم نخورد و به جز شهرداری سایر نهادها پرداختی نکردند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب