دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 تير 1399 - 08:00
سجادی نیری:

پارک‌های فناوری نیازهای شرکت‌های دانش‌بنیان در مناطق محروم را برطرف می‌کنند

دبیر توسعه فناوری‌های نرم‌ و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: جوانان سیستان و بلوچستان با یادگیری مهارت‌های لازم در پارک فناوری این استان می‌توانند،کسب‌وکار خود را راه‌اندازی می‌کنند.
کد خبر : 499135
سجادی 1.jpg

سید محمد حسین سجادی نیری در گفتگو با خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به افتتاح چهار مجموعه فناورانه در پارک فناوری سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: خوشبختانه مجموعه‌های جدیدی که در پارک فناوری این استان افتتاح شدند محدودیت‌های موجود برای شرکت‌های استارت‌آپی و دانش‌بنیان سیستان و بلوچستان را تا حد زیاد کاهش داده‌اند.


وی افزود: رئیس پارک فناوری سیستان و بلوچستان برای راه‌اندازی مجموعه‌های فناورانه جدید در این استان تلاش زیادی کرد. اکنون  مساحت کلی پارک فناوری سیستان و بلوچستان چند ده هزار مترمربع است. در مراسم افتتاحیه‌ای که اخیرا در خدمت  جوانان پرتلاش استان سیستان و بلوچستان بودیم 6 هزار و 200 متربع به مساحت قبلی پارک اضافه شد.


دبیر توسعه فناوری‌های نرم‌ و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: پس از افتتاح مجموعه‌های جدید در پارک فناوری سیستان و بلوچستان به سرعت شرایط لازم برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپی فراهم شد و تعدادی از این شرکت‌ها اکنون مشغول فعالیت هستند. در حال حاضر در کل مجموعه پارک فناوری این استان بیش از 100 شرکت ‌دانش‌بنیان و خلاق و استارت‌آپ‌های نوپا مستقر هستند.


جوانان مهارت‌های لازم برای ایجاد کسب‌وکار را در پارک‌های فناوری بدست می‌آورند


سجادی نیری خاطرنشان کرد: فضا‌های آزمایشگاهی و آموزشی خوبی برای استارت‌آپ‌ها در چهار مجموعه‌ جدید پارک فناوری سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده است. با توجه به ظرفیت‌های استان، شرکت‌هایی که در حوزه تولید سنگ‌های زینتی فعالیت می‌کنند اکنون در پارک فناوری سیستان و بلوچستان مستقر شده‌اند. این شرکت‌ها علاوه بر توسعه برنامه‌های خود تجربه‌های گوناگونی در زمینه تولید سنگ‌های زینتی را با دیگران به اشتراک می‌گذارند. شرایطی فراهم شده است که جوانان این استان در مجموعه پارک فناوری آموزش‌های لازم را فراگرفته و به دنبال ایجاد کسب‌وکار مورد نظر خود می‌روند.


وی ادامه داد: هم زمان با گسترش پارک فناوری سیستان و بلوچستان مراکز نوآوری و خانه‌های خلاق در سایر شهرهای استان نیز توسعه یافته‌اند. عملا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از فعالیت‌های پارک‌های فناوری حمایت‌های مادی و معنوی می‌کند.


توجه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به مناطق محروم


دبیر توسعه فناوری‌های نرم‌ و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در مناطق محروم اگر رئیس پارک‌های فناوری و مسئولان استانی نیازها را به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی کنند برنامه‌های ویژه‌ای در نظر گرفته می‌شود. به عنوان مثال ستاد فناوری‌های نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بحث صنایع خلاق را در پارک فناوری سیستان و بلوچستان آغاز کرده است.  برنامه‌هایی برای استان کردستان نیز در نظر گرفته شده است. امیدواریم تا پایان سال مجموعه پارک‌های فناوری در مناطق مختلف کشور به ویژه در مناطق محروم توسعه خوبی را تجربه کنند.


انتهای پیام/4144/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب