توصیه وزیر علوم به دانشجویان متقلب/ برخورد وزارت علوم با متقلبان در آزمونهای مجازی چگونه است؟
منصور غلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه برگزاری امتحانات مجازی دانشگاهها به طور کلی به اساتید واگذار شده است، اظهار کرد: اساتید باید بر اساس ماهیت درس خود و ظرفیتهایی که در سیستم نرمافزاری مورد استفاده خود میشناسند، آزمون مورد اطمینان برگزار کنند.
وی افزود: بنده بهعنوان یک معلم معمولاً بعد از پنج جلسه تدریس در دانشگاه، دانشجویان خود را میشناسم و ظرفیتهای آنان را شناسایی میكنم؛ بسیاری از اوقات در آزمونهای حضوری اتفاق میافتد که استاد میگوید فکر نمیکردم فلان دانشجو نمره کمی گرفته باشد و پیش خود میگوید که فلانی با توجه به اینکه درس او خوب بوده، چطور چنین نمرهای گرفته است و یا بالعکس. لذا با اعتمادی که به اساتید داریم، امیدواریم امتحانات منصفانه و دقیق باشد.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه شوخی و جدیهایی در خصوص تقلب در فضای مجازی منتشر شده است، گفت: با پلیس فتا و مجموعههای مرتبط هماهنگ کردیم که در قالب قانون مقابله با تقلب، با متخلفان برخورد کنیم.
غلامی خاطرنشان کرد: اشخاصی که در سیستم آنلاین گلایه و پیامک گذاشتهاند، شناسایی و معرفی شدند و امیدواریم که این موضوع شوخی بوده باشد چراکه دچار دردسر میشوند؛ به دانشجویان توصیه میکنم فریب افرادی که پیشنهاد تقلب در امتحانات را در فضای مجازی میدهند، نخورند چرا که بعداً گرفتار میشوند. اگر کسی یک درس را با نمره 12 پاس کند بهتر از آن است که با تقلب در فضای مجازی نمره بالاتری کسب کند.
انتهای پیام/4118/پ
انتهای پیام/