دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 خرداد 1399 - 13:50
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:

درس شیرین کرونا بازگشت به منابع درون‌زای کشور و تکیه به جوانان است

فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران گفت: در شرایط فعلی که پارادایم عبور از تنگی انتزاعی دانشگاهی است باید با کانسرت جدید تقریب بین حوزه‌های دانشی و مهارتی کار کنیم.
کد خبر : 495666

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پروهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، علیرضا زالی در مراسم نمایشگاه ۳۰ طرح و دستاورد جهت پیشگیری و تشخیص بیماری حاصل از ویروس کرونا که پیش از ظهر امروز در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه امیرکبیر در همه عرصه‌ها به خصوص کرونا دستاوردهای علمی خوبی دارند. زیرساخت‌های مستحکم علمی خوبی در این دانشگاه وجود دارد و امیدواریم روز به روز در حوزه علمی بدرخشند.
وی افزود: در شرایط فعلی که پارادایم عبور از تنگی انتزاعی دانشگاهی است باید با کانسرت جدید تقریب بین حوزه‌های دانشی و مهارتی کار کنیم و باید این موضوع را ترویج کنیم.
فرمانده ستاد مبارزه با کرونای استان تهران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: دانشکده مهندسی پزشکی امیرکبیر موضوع امتزاج سلامت و صنعت را به خوبی نشان داده است. باید در این عرصه فعالیتمان را گسترش دهیم و برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی در حوزه سلامت باید در راستای تقویت صنعت و سلامت گام برداریم.
زالی ادامه داد: درس شیرین کرونا بازگشت به منابع درون‌زای کشور و تکیه به جوانان است و این مسئله را به رئیس‌چمهور گفته‌ام که شرکت‌های دانش‌بنیان در مبارزه با کرونا خیزش بزرگی کرده‌اند. شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی در حوزه غربالگری و پیشگیری و... کارهای خوبی انجام داده‌اند و قابل تقدیر است‌.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل نیازی که در شهر تهران برای مبارزه با کرونا وجود دارد، خیلی سریع به دنبال تجاری‌سازی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان هستیم و از دانشگاهیان امیرکبیر می‌خواهیم که در زمینه به ما کمک کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اپلیکیشن و استفاده هوشمندانه از نرم‌افزارها بسیار مهم است که در زمینه مبارزه با کرونا کارهای خوبی د سطح کشور صورت گرفت. علاقه‌مند هستیم که گروه‌های کاری پرخطر با نرم‌افزارهای اداری کارهای خود را انجام دهند تا شاهد حضور فراوان مردم در سطح شهر تهران نباشیم. ۳۰۰ هزار اپلیکیشن در اروپا برای دورکاری و مبارزه با کرونا به صحنه آمدند و در این حوزه نیازمند تقویت دولت الکترونیک و اپلیکیشن هستیم.
لزوم توجه به ساخت دستگاه‌های ونتیلاتور مخصوص بیماران کرونایی
زالی خاطرنشان کرد: دستگاه ونتیلاتور در مبارزه با کرونا مهم است و دستگا‌ه‌های خوبی محققان ما ساخته‌اند. البته ماهیت ونتیلاتور آسم با ونتیلاتور کرونا تفاوت دارد و برای ساخت ونتیلاتور کرونایی محققان به این نکته توجه کنند و محصول خوبی برای بیماران کرونا بسازند. اگر یک ونتیلاتور نتواند نیاز بیمار کرونایی را برطرف کند، در واقع فرصت به تهدید تبدیل شده است‌.
وی افزود: در دو سال اخیر شاهد شتاب خوبی در شاخص ابداعات بوده‌ایم و در ارجاعات بین‌المللی رتبه چهارم را داریم. امروز تفاهم‌نامه‌ای را با دانشگاه امیرکبیر امضا خواهیم کرد که امتزاج سلامت و صنعت اتفاق بیفتد.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته