دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 خرداد 1399 - 11:32
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی:

سنجش سلامت جسمانی کلاس اولی‌ها از 15 تیر آغاز می‌شود/ هزینه سنجش برای هر دانش‌‌آموز ۴۰ هزار تومان

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: سنجش سلامت جسمانی دانش‌‌آموزان کلاس اول از 15 تیر آغاز می‌شود.
کد خبر : 495614
636963076657468571.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید جواد حسینی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد، گفت: مظلوم‌ترین دانش‌آموزان کشور دیرآموزها هستند که در دیگر گروه‌ها قرار نمی‌گیرند و از خدمات خاصی که باید دریافت کنند بهره مند نمی‌شوند که تعداد آن‌ها حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر است.


وی افزود: در طرح سنجش امسال این دانش آموزان شناسایی دقیق شده و تحت پوشش قرار خواهند گرفت.


رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ادامه داد: دستورالعمل سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان به ادارات‌کل آموزش وپرورش استان‌ها ابلاغ شده است و در آن توجه ویژه‌ای به اقدامات بهداشتی برای پیشگیری از شیوع کرونا شده است.


وی با بیان اینکه سنجش از 15 تیر آغاز می‌شود و تا آخر شهریور ادامه دارد، گفت: ارزیابی‌های مراقب سلامت شامل قد، وزن، مشکلات جسمی حرکتی، پوست، مو، دهان و دندان، ارزیابی بینایی، ارزیابی شنوایی و ارزیابی آمادگی تحصیلی در پایگاه‌‌‌های اولیه انجام می‌شود.


حسینی با اشاره به اینکه  یک‌هزار و 200 پایگاه سنجش اولیه نوع «ب» که ۶ نفر را شامل می شود، یک‌هزار و 100 پایگاه سیار، پایگاه‌های تخصصی و ۸۰۰ پایگاه پذیرش جهش تحصیلی کار سنجش را عهده‌دار هستند، تصریح کرد: در صورت مشکوک بودن، نوآموز به یکی از ۷۰۰ پایگاه تخصصی جهت ارزیابی تخصصی ارجاع خواهد شد.


وی به مدارس سنجش اشاره کرد و افزود: مدارک لازم برای انجام سنجش، اصل شناسنامه دانش‌آموز و والدین، کارت واکسیناسیون تکمیل‌شده، یک قطعه عکس و پرداخت مبلغ ۴۰۰ هزار ریال است.


رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: سنجش نوآموزان پیش دبستانی از اول مهر انجام خواهد شد.


معاون وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: برای مناطق کمتر برخوردار، مناطق آسیب‌دیده از سیل و زلزله در سالهای اخیر رایگان بوده و به تشخیص پایگاه‌ها اگر خانواده ای توان پرداخت نداشت تا ده درصد جمعیت به صورت نیم بها و ۵ درصد به صورت رایگان سنجش خواهند شد.


وی ادامه داد: در اولین گام نوبت‌دهی در ۶۰ هزار پایگاه صورت می‌گیرد تا از تراکم جمعیت در مرحله مراجعه کاسته شود و زمینه شیوع کرونا از بین برود.


حسینی گفت: در حال حاضر حدود ۱۲ هزار معلم توانبخشی کمبود داریم تا به میزان استاندارد برسیم؛ به عنوان مثال باید برای هر ۶ دانش آموز باید یک مربی داشته باشیم اما در حال حاضر به ازای هر ۱۴۹ دانش آموز یک مربی داریم.


وی تصریح کرد: ما باید به نقطه‌ای برسیم که در مدارس هر سه گروه دانش‌آموزان استثنایی و استعدادهای درخشان و دیگر دانش‌آموزان با حضور در کنارهم و دریافت خدمات درخور خود تحصیل کنند که مدارس انطباقی را برای همین موقعیت ایجاد کرده ایم و این طرح را پیش خواهیم برد.


معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: مصوبه‌ای در شورای سازمان آموزش و پرورش استثنایی در مورد بازگشت مزایا و حق شغل و موارد دیگر به میزان دریافتی مربیان توانبخشی داشته‌ایم و برای پیشگیری از فرسایش کادر آموزش و ایجاد انگیزه مضاعف برای رسیدگی به امور شغلی از طرف این عزیزان، موضوع بازنشستگی 20 ساله و شمول در قانون سختی کار را هم در نظر گرفته‌ایم.


انتهای پیام/۴۱۴۵/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب