فعالیت جدید قدرت مغز را افزایش میدهد
به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، انسان کارهای بسیاری را به شکل خودکار انجام میدهد. مغز و بدن ما ماشینها کارآمدی هستند که به طور دائم و طبیعی راهی برای مصرف انرژی و انجام کارها، بدون نیاز به تلاش انسان، پیدا میکند. وقتی کاری را به دفعات زیاد انجام میدهیم، در بدن و مغز به شکل یک عادت نهادینه میشود.
حالا نتایج تحقیقات جدید کارولین لیف، متخصص عصبشناسی شناختی، نشان میدهد که تلاش برای انجام کارهای جدید قدرت مغز و ذهن انسان را افزایش میدهد. وی تاکنون مطالعات بسیاری روی ارتباط میان مغز و ذهن انجام داده و به دنبال روشی برای بکارگیری تواناییهای مغز برای بهبود کیفیت زندگی انسان بوده است.
تغییر بهترین معلم زندگی است و ناراحتی بهترین روش برای به چالش کشیدن مغز و بدن است. مغز انسان بدون وقفه در حال کار است. در حالت هوشیاری، انسان اعمال و اقدامات را با سرعت 40 مرتبه در ثانیه درک میکند. در سطح ناهوشیار، این سرعت به 400 میلیارد در ثانیه میرسد. این امر بدین معناست که عادات ناهوشیار انسان میتواند به سادگی جای عادات هوشیار را بگیرد. این پدیده اغلب در زندگی رخ میدهد.
بنابراین اگر خودما را به چالش نکشیم، قادر به رشد و توسعه نیستیم. انعطافپذیری عصبی روشی برای توسعه مغز، تغییر و رشد براساس کسب تجربیات جدید خارجی و درونی کردن این تجربیات است. مغز از انواع بافتها، رگهای خونی و سلولهای بسیاری ساخته شده اما تنها دو بافت اصلی در آن وجود دارند: ماده خاکستری و ماده سفید.
در سادهترین سطح، کنترل حرکات فیزیکی و فعالیتهای حسی با ماده خاکستری است. ماده سفید نیز مسئول برقراری ارتباط میان میان مناطق مختلف مغز است. براساس انعطافپذیری عصبی، انسان از طریق یادگیری و تجربههای جدید میتواند ماده خاکستری و سفید جدید ایجاد کند. بدن انسان میتواند هر شب سلولهای عصبی جدید تولید کند. درواقع در روش انعطافپذیری عصبی، انسان از ذهن خود برای ساخت مغزش استفاده میکند
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/