حضور هیات دانشگاه موتسارت اتریش در واحد تهران مرکزی
به گزارش خبرنگار آنا، هیاتی با ریاست ساره ودل-ویلسون، معاون روبط خارجی دانشگاه موتسارت شهرزالسبورگ اتریش، به همراه ۵ نفر از اعضای بنیاد بینالمللی و آنسامبل «گویا» این دانشگاه با گروه موسیقی دانشکده هنر و معماری واحد تهران مرکزی نشستی صمیمانه داشتهاند.
بر اساس این گزارش، ساره ودل – ویلسون معاون روابط خارجی دانشگاه موتسارت با تاکید بر اینکه علاقهمندیم فرهنگ ایرانی را از طریق موسیقی ایرانی بشناسیم، گفت: ایران با توجه به قدمت فرهنگی چندهزار ساله از پتانسیل بالایی برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد: پس از این دیدار درصدد هستیم تا جنبههای مختلف دانشگاه آزاد تهران مرکزی به ویژه گروه موسیقی را امکانسنجی کنیم و از این طریق بتوانیم جنبههای مختلف فرهنگ ایرانی، سازهای سنتی ایران و چگونگی آموزش سازها را در دانشگاه موتسارت نهادینه سازیم و دانشجویان خود را به سمت شناختن فرهنگ ایرانی هدایت کنیم.
معاون روابط خارجی دانشگاه موتسارت با تاکید بر تبادل دانش و فرهنگ جوامع مختلف گفت: در دیدار بعدی شناسایی استادان پیشکسوت در حوزه موسیقی دانشگاه آزاد تهران مرکزی و در کنار آن ارائه شیوههای مدرن موسیقی اتریش به این دانشگاه با برگزاری دورههای آموزشی غیرحضوری، برگزاری نشستها و همایشهای بینالمللی از دیگر برنامههای ماست.
رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکزی هم در این نشست طی سخنانی با ابزاز خرسندی از بر گزاری این نشست صمیمانه، به صورت اجمالی به معرفی دانشکده هنر و معماری به ویژه گروه موسیقی پرداخت و گفت: دانشکده هنر و معماری از سال ۱۳۶۸ فعالیت آموزشی را آغاز کرده است و اکنون پس از گذشت۲۳ سال، ۴هزار و ۹۳۸ دانشجوی فعال در مقطع کارشناسی و ۲ هزار و ۸۵۴ نفر دانشجوی فعال در مقطع کارشناسی ارشد و تعداد۶۲ نفر دانشجوی فعال در مقطع دکتری و تعداد ۳۶۴ نفر استاد عضو هیات علمی و مدعو دارد.
دکتر عبدالحسین مختاباد افزود: دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی در رشته گرایشهای مختلف هنر دانشجو میپذیرد که از جمله این رشتهها میتوان ارتباط تصویری عمومی، طراحی صنعتی، عکاسی، مهندسی معماری، موسیقی، نقاشی عمومی، نمایش (ادبیات نمایشی، بازیگری، صحنه آرایی و کارگردانی)، پژوهش هنر، تصویرسازی، طراحی شهری، برنامهریزی شهری، برنامهریزی منطقهای، مرمت بنا و احیای بافتهای تاریخی و مرمت اشیای فرهنگی و تاریخی را نام برد.
در ادامه این نشست مدیر روابط عمومی و امور بین الملل واحد تهران مرکزی هم با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهای مختلف جهان فعالیت دارد.
دکتر محمد مطیعی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با توجه به فعالیت ۳۳ ساله خود، دارای حدود ۶۰ هزار دانشجو، ۳ هزار عضو هیات علمی و استاد مدعو و ۱۲ دانشکده به عنوان نخستین و بزرگترین واحد دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی است.
مطیعی با بیان اینکه واحد تهران مرکزی از ظرفیتهای علمی و آموزشی بالایی برخوردار است، گفت: با توجه به تاکید دکتر مهرداد نوابخش، رئیس واحد تهران مرکزی، در بهکارگیری ظرفیتهای موجود برای ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش واحد، لزوم برقراری تعاملی پویا با دانشگاههای مطرح دنیا در اولویت امور دفتر روابط بین الملل قرار دارد. بنابراین با توجه به پتانسیلهای موجود در واحد تهران مرکزی همچون حضور استادانی مطرح و نیز پژوهشگران پویا وموفق در رشتههای مختلف، ما برانیم تا با دانشگاههای خوب ومطرح دنیا تبادل دانش و فرهنگ داشته باشیم.
انتهای پیام/