راهاندازی کلینیک پزشکی ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی/ توسعه ورزش دانشگاهی، خدمت به ورزش کشور است
به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ورزش داری سه بخش همگانی، قهرمانی و حرفهای است که این عرصه بیش از هر چیز دیگر نیازمند فرهنگ است.
ورزش تنها در بُعد پرورش جسم نیست؛ بلکه منجر به پرورش روح ورزشکاران میباشد؛ از همین رو در بسیاری از دانشگاهها همچون دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه جامع علمی کاربردی و دیگر دانشگاهها ورزش زیر مجموعه امور فرهنگی دانشگاه قرار میگیرد.
ورزش دانشجویی، فراتر از کلاسهای تربیتبدنی ۱ و ۲ است؛ ورزش دانشجویی نیز در چندین بُعد (همگانی و قهرمانی و...) پیگیری میشود. در هر دانشگاه دانشجویان آن دانشگاه در قالب تیمهای دانشجویی هر دانشکده با یکدیگر به رقابت میپردازند و پس از آن تیمهای دانشجویی دانشگاهها هر استان رقابت میکنند و به مسابقات کشوری دانشجویان راه مییایند.
همچنین مسابقات دانشجویی در سطح قارهای و بینالمللی نیز برگزار میشود و دانشجویان از سراسر دنیا در این مسابقات حاضر میشوند، سال گذشته در سیامین دوره مسابقات یونیورسیاد کاروان دانشجویی کشورمان توانستند برای نخستین بار در جایگاه نهم قرار بگیرند.
از طرفی ورزش دانشگاهی بر ورزش کشور نیز تاثیرگذار است؛ دانشگاهها به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی نقش بهسزایی در علمی سازی ورزش کشور داشتهاند.
ورزش دانشگاه آزاد اسلامی داری جایگاه ویژه ای در ورزش کشور دارد. باتوجه تیم های حرفه ای و اماکن ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی، این دانشگاه داری پتاتسیل خوبی برای ورزش دانشگاه و کشور را توسعه دهیم.
تا کنون دانشگاه آزاد اسلامی به حوزه ورزش قهرمانی و حرفه ای توجه داشته و خیلی خوب عمل کرده است و دارای نتایج قابل دفاعی در مسابقات ملی و بینالمللی کسب کرده است.
امروزه ورزش دانشگاهی توانسته است جایگاه خود را پیدا کند. یکی از موفقترین و اثرگذارترین دانشگاهها در عرصه ورزش کشور میتوان به دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد. این دانشگاه از نظر زیرساختی مجهز، دارای نیروی انسانی کار آمد و جوان و همچنین فعال در حوزه تیمداری است.
در سال جاری دانشگاه آزاد اسلامی در ۲۴ رشته در دو بخش بانوان و آقایان تیمداری کرده است و توانست امتیاز حضور در مسابقات بینالمللی را نیز از آن خود کند.
این روزها حوزه ورزش دانشگاه آزاد اسلامی دستخوش تغییر مدیریت بود که به گفته مسئولان این دانشگاه، این تغییر به معنای تغییر در عملکرد نیست بلکه رئیس جدید مرکز تربیتبدنی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی قرار است مسیر سرپرست سابق را پیگیری کند و ایدههای جدید و نویی را به این مرکز تزریق کند.
امیر علی لشکری رئیس جدید مرکز تربیتبدنی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، توسعه ورزش همگانی و راهاندازی مرکز پزشکی و ورزشی را از جمله اهداف خود در دوره مدیریت خود بیان کرد.
وی افزود: ارتقای اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی به مرکز تربیتبدنی و ورزش را یک گام موثر و مورد نیاز این دانشگاه بود که با دید مثبت دکتر محمدمهدی طهرانچی ریاست این دانشگاه انجام شد.
رئیس جدید مرکز تربیتبدنی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی دومین هدف خود را توسعه ورزش همگانی ویژه دانشجویان، کارکنان، اساتید و اعضای هیئت علمی و ورزش دانشجویی معرفی کرد و گفت: اساتید میتوانند با ورزش سلامت جسم و روح خود را حفظ کنند؛ افراد برای داشتن یک روحیه خوب و حفظ سلامت جسمی خود میتوانند از ورزش کمک بگیرند.
لشگری عنوان کرد: راهاندازی کلینیک پزشکی ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر نکاتی است که باید اقدامات لازم آن انجام شود؛ با توجه به اینکه این دانشگاه در حوزه پزشکی سر آمد است و بیمارستانهای خوبی همانند بیمارستان فرهیختگان داردک میتوان از آنها بهدرستی استفاده کرد.
وی با تاکید بر اینکه علم پزشکی ورزشی علم به روز است، تصریح کرد: اگر در زمینه قهرمانی و حرفهای کار می کنیم نیاز به مراکز پزشکی ورزشی نیز داریم. در این مراکز ورزشکاران آسیب دیده در اسرع وقت درمان میشوند.
رئیس جدید مرکز تربیتبدنی و ورزش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در کنار مراکز پزشکی ورزشی میتوانیم مراکز مشاورهای (مشاوره تغذیه ورزشی، مشاوره روان شناسی ورزشی و...) را داشته باشیم؛ این مراکز در جامعه و در دنیا در حال توسعه و گسترش است.
وی ادامه داد: راهاندازی مراکز پزشکی ورزشی دانشگاه با همکاری معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکدههای پزشکی و بیمارستانها پیگیری خواهد شد و با تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم این خواستهها را عملی کنیم و هر چه بهتر به جامع ورزش کشور خدمت کنیم.
انتهای پیام/۴۰۸۴/
انتهای پیام/