مهلت شرکت در چهارمین دوره مسابقه دانشآموزی نور تمدید شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از ستاد ارتباطات و اطلاعرسانی بنیاد مصطفی(ص)، به جهت ایجاد فرصت بیشتر برای ارائه آثار توسط دانشآموزان علاقهمند باتوجه به تعطیلی مدارس و عدم تشکیل گروههای دانشآموزی در ایام شیوع ویروس کرونا، مهلت ارسال آثار به چهارمین دوره مسابقه دانشآموزی نور؛ گرامیداشت پروفسور یاغی، تا 31 مردادماه سال 1399 تمدید شد.
با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم حضور دانشآموزان در مدارس خود، علاوه بر تمدید این دوره تا پایان مردادماه 99، شرایط ویژهای برای این دوره از مسابقه دانشآموزی نور اتخاذ شد. به منظور رعایت اصول بهداشتی اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت مبنی بر رعایت فاصله اجتماعی و اجتناب از اجتماعات، از ابتدای خردادماه 99، ثبتنام به صورت خانوادگی برای دانشآموزان میسر خواهد شد و هر دانشآموز میتواند به عنوان سرگروه در منزل و با مشارکت اعضای خانواده خود در مسابقه شرکت کند.
از دیگر شرایط این دوره این است که در بخش راهنمای علمی که در سایت مسابقه معرفی شده است، ایدههای متنوع علمی مربوط با موضوع مسابقه با در نظر گرفتن امکان اجرا در منزل، به طور مستمر و روزانه به دانشآموزان شرکت کننده معرفی میشود.
دانشآموزان میتوانند تا پایان مردادماه سال 99 با مراجعه به سایت بنیاد مصطفی(ص) به نشانی www.mstfdn.org به بخش مسابقه دانشآموزی نور مراجعه کرده و در قالب گروههای دو یا سه نفره آثار علمی خود را به صورت فیلمهای 60 ثانیهای به دبیرخانه این مسابقه ارسال کنند.
مسابقه دانشآموزی نور هر سال به عنوان یکی از رویدادهای بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) در حوزه دانشآموزی برگزار میشود که هدف از برگزاری آن، ایفای نقش در انگیزش نسل نوجوان جهان اسلام، ایجاد افقهای نوین در زمینه علم و فناوری و کمک به رشد استعدادهای درخشان است.
دوره چهارم مسابقه دانشآموزی نور؛ گرامیداشت پروفسور عمر یاغی، برگزیده جایزه مصطفی(ص) 2015، از مردادماه سال گذشته آغاز شد و موضوع این دوره از مسابقه ساخت فیلمهای علمی کوتاه یک دقیقهای از آزمایشهایی در مباحث مختلف ماده و انرژی است.
مسابقه دانشآموزی نور که هر ساله به نام و بزرگداشت یكی از دانشمندان بزرگ جهان برگزار میشود، در دوره نخست خود با عنوان «مسابقه دانش آموزی نور؛ گرامیداشت ابنهیثم» به مناسبت یک هزارمین سال انتشار کتاب المناظرِ ابنهیثم، ریاضیدان و فیزیکدان شهیر جهان اسلام و دانشمند صاحب نام جهانی در زمینه فیزیک نور، برگزار شد. موضوع آن دوره از مسابقه که مباحث نور و کاربردهای آن بود، مشارکت بیش از ۴ هزار دانشآموز در سراسر کشور را با ارسال یک هزار و ۶۵۰ فیلم ثبت کرد و از صاحبان 200 اثر برگزیده، تقدیر شد.
مسابقه دانشآموزی نور در سال دوم برگزاری خود، گرامیداشت پروفسور جکییینگ؛ برگزیده جایزه مصطفی(ص) 2015 نام گرفت. این دوره از مسابقه در تمامی حوزههای علمی همچون فیزیک، شیمی، زیستشناسی، ریاضیات، نجوم و یا ترکیبی از علوم مختلف بود که در نهایت بیش از ۵ هزار دانشآموز، ۲ هزار فیلم از آزمایشهای علمی خود را ارسال کردند و در روز اختتامیه نیز از 100 گروه دانشآموزی برگزیده تقدیر شد.
نحوه شرکت در این مسابقه ساخت فیلمهای 60 ثانیهای از انجام آزمایش های علمیِ گروههای دانشآموزی طرحریزی شده است.
دور سوم مسابقه دانش آموزی نور به نام و بزرگداشت ابنرزاز جَزَری در بخش مدارس در حوزه روباتیک برگزار شد که الجزری از موثرترین دانشمندان در علم روباتیک و بدون شک بنیانگذار مکانیزمهای مکانیکی در جهان بوده است. موضوع این دوره از مسابقه ساخت ساز و کارهای(مکانیزم های) حرکتی و آزمایش هایی در مباحث مختلف مکانیک بود که ۵ هزار و 122 دانشآموز در قالب 2 هزار و 183 گروه ثبت نام کردند و یک هزار و 733 فیلم به سایت دبیرخانه ارسال شد و در نهایت در روز اختتامیه از 100 گروه منتخب تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/