برگزاری سمینار تخصصی تشخیص هوشمند بیماری، حریم خصوصی در شبکههای اجتماعی در واحد نجف آباد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، بیستمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر و اتوماسیون اداری (اتوکام) از 19 تا 23 آبان ماه در مرکز نمایشگاههای بینالمللی اصفهان با شرکت حدود 100 مرکز تحقیقاتی، آموزشی، پژوهشی و تجاری فعال در حوزه اتوماسیون اداری و کامپیوتر برگزار میشود.
در این نمایشگاه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با ارائه سه سمینار با عنوان: پیش بینی زودهنگام و کم هزینه بیماری خاص با استفاده از تحلیل هوشمند اطلاعات بیماران و از سوی دکتر ندیمی استادیار و رئیس دانشکده کامپیوتر واحد نجف آباد، حفظ حریم خصوصی در شبکه های اجتماعی از سوی دکتر محمد نادری دهکردی استادیار دانشکده کامپیوتر واحد نجف اّباد، پیشگیری از حملات سایبری در سازمانها از سوی دکتر بهرگ برکتین استادیار دانشکده کامپیوتر واحد نجفاّباد حضور فعال دارد.
همچنین دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد چندین محصول نرمافزاری تجاری شده که از تولیدات واحد هستند را برای معرفی به دیگر دانشگاهها و سازمانها در این نمایشگاه ارائه کرده است.
رئیس واحد نجف آباد در مورد حضور دانشگاه آزاد اسلامی در این نمایشگاه گفت: اتوماسیونسازی امور در سازمانها و ادارات دولتی و بخش های خدماتی جامعه میتواند کوتاهترین و به صرفهترین روش برای چابکسازی دولت و جلوگیری از بروز فساد اداری در امور تجاری و خدماتی شود، چرا که با پیاده سازی اتوماسیون اداری ثبت و ضبط دادهها به بهترین نحو ممکن صورت میگیرد و عملکرد افراد و کارکنان سازمانها و شرکتها در سیستم های اتوماسیون بسیار روشن و شفاف خواهد بود.
دکتر محمد امیری افزود: همچنین سرعت پردازش دادهها و دسترسی به آنها در سیستم های اتوماسیون بسیار سریع، کمهزینه و انعطافپذیر است. بر همین اساس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد یکی از حوزههای فعالیت خود در تولید و تجاریسازی دانش را به امور اتوماسیون و نرم افزار های پرکاربرد برای عامه مردم قرار داده است.
استادیار واحد نجف آباد هم که در این رویداد بین المللی به عنوان سخنران و ارائه دهنده سمینار حضور دارد، در مورد حفظ حریم خصوصی در شبکه های اجتماعی گفت: دنیای امروز ، دنیای ارتباطات بدون محدودیت فضا و مکان است. در چنین دنیایی نقش اینترنت و بالاخص شبکه های اجتماعی به عنوان بستر و ابزاری برای ارتباطات بدون محدودیت بی بدیل است. امروزه اغلب مردم حساب های کاربری متعددی در شبکه های اجتماعی مختلف دارند، که هرکدام از این شبکه ها سطوح مختلفی از حریم خصوصی را ارائه می دهند.
نادری افزود: در نتیجه شبکههای اجتماعی اغلب شامل تکه های مختلفی ازاطلاعات در مورد جنبه های مختلف از یک کاربر هستند که با کنار هم چیدن این اطلاعات پازل تشخیص «اطلاعات شناسایی شخصی (PII) که به عنوان اطلاعاتی که میتواند برای تشخیص یا ردیابی هویت یک فرد چه به تنهایی و یازمانی که با سایر اطلاعات ترکیب شده است که به یک فرد خاص ارجاع می یابد» مورد استفاده قرار گیرد.
وی ادامه داد:این مشکل را ـنشت ناخواسته اطلاعات شخصی» می نامیم که از سوی یک ردپای اجتماعی که به عنوان مقدار کل اطلاعات شخصی است که میتواند در مورد یک هویت آنلاین از سوی جمع کنندگان اطلاعات شبکه های اجتماعی ازجمله وب سایتهای شخص ثالث جمع آوری و استفاده شوند. از آنجایی که استفاده ما از اینترنت با دستگاهها و برنامههای جدید روبه افزایش است، فهم چگونگی کنترل حریم خصوصی حائز اهمیت است.
انتهای پیام/