تسهیلات حمایتی دانشگاه آزاد/ کریمی ع پ
.
1) شیوع ویروس کرونا در ایران علاوه بر ایجاد مشکلات عاطفی برای مردم جامعه به سبب مبتلا شدن تعداد قابل توجهی از بستگان و آشنایان، مشکلات اقتصادی نیز برای اقشار مختلف جامعه ایجاد کرده است که لزوم رسیدگی به افراد آسیپ پذیر و دارای درآمدهای ناکافی بیش از پیش احساس می شود.
از آنجا که کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی نیز جزئی از بدنه این جامعه بوده و لزوم کاهش دغدغه های مالی آنان جهت ارائه خدمات باکیفیت تر به دانشجویان در این شرایط حساس بسیار با اهمیت است، تسهیلات رفاهی در نظر گرفته شده می تواند انگیزه مضاعفی جهت عبور از این بحران اقتصادی را ایجاد کند.
همانطور که مستحضرید بسیاری از فرزندان کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی نیز جهت تامین نیازهای مالی زندگی به صورت مستقل و پاره وقت درآمدهایی را کسب و به اقتصاد خانواده کمک می کردند که با شرایط ایجاد شده کنونی، امکان فعالیت به صورت قبل را نداشته و با کمبود منابع مالی مواجه شده اند. بنابراین اختصاص تسهیلات در جهت تامین نیازهای روزمره با دغدغه کمتر و تهیه اقلام بهداشتی در جهت حفظ سلامت فردی و اجتماعی بسیار ارزنده است.
2) پیشنهاد می شود تسهیلات در نظرگرفته شده در حداقل زمان ممکن به کارکنان و اساتید اختصاص داده شود و با کاهش موانع اداری که معمولا در زمینه دریافت تسهیلات هر فرد با آن مواجه می شود، صورت گیرد. همچنین میزان تسهیلات اختصاص داده شده متناسب با درامد افراد باشد و کسانی که درامدهای کمتری دارند از تسهیلات بیشتری جهت رفع مشکلات اقتصادی برخوردار شوند.
همچنین توصیه می شود مدت زمان بازپرداخت تسهیلات بلند مدت بوده و همانند بخشنامه جاری سازمان مرکزی در خصوص حذف سود از وام های دانشگاه آزاد در گذشته، از تسهیلات اینچنینی نیز سود دریافت نشود.
در انتها ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی جهت ارائه تسهیلات حمایتی به کارکنان و اعضای محترم هئیت علمی به منظور ایجاد رفاه بیشتر در این شرایط سخت اقتصادی، تقاضا دارم در پرداخت به موقع حق التدریس اساتید مدعو نیز اقدام مقتضی را انجام داده و تلاش شود حقوق ماهیانه نیروهای خدمات دانشگاه، کارکنان ساعتی نیز بدون تاخیرصورت گیرد تا برنامه های قتصادی این عزیزان نیز دچار مشکل نشود.
دکتر محمد کریمی مریدانی
رئیس دانشکده بهداشت و مهندسی پزشکی
انتهای پیام/