دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در روز جهانی ارتباطات مطرح کرد؛

رشد بدون توقف شبکه فناوری اطلاعات در چهل سال گذشته

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در روز جهانی ارتباطات گفت: باید برای توسعه شبکه ملی اطلاعات با برنامه‌ریزی مناسب واردات صورت گیرد.
کد خبر : 490317
اثنی 1.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور در مراسم روز جهانی ارتباطات گفت: مردم ایران بدون اعمال قهریه و به صورت داوطلبانه همه نکات بهداشتی در زمان بیماری کرونا را رعایت کرده و تا حد ممکن از خانه خارج نشدند.


وی افزود: اکنون مردم برای کارهای روزمره مثل خرید، عزاداری، فیلم دیدن، مدرسه رفتن و دورکاری از بسترهای آماده در شبکه ملی فناوری اطلاعات استفاده می‌کنند. این بستر به وسیله همکاری دولت و و بخش خصوصی ایجاد شده و تقریبا همه نیازهای روزمره مردم را برطرف می‌سازد.


رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای بیان کرد: خانواده نظام صنفی رایانه‌ای کشور 18 هزار عضو رسمی دارد و 200 هزار نفر در قالب اپراتورها، استارت‌آپ‌ها، فروشگاه‌ها، بازی‌سازها و سلامت الکترونیک در دوران کرونا فعالیت می‌کنند. در 40 سال گذشته با وجود محدودیت‌ها و تحریم‌های شدید سالانه به طور متوسط 18 درصد در شبکه ict رشد داشته‌ایم و این موفقیت تماما حاصل تلاش جوانان ایرانی است.


اثنی عشری عنوان کرد: 83 درصد از شاغلان در نظام صنفی رایانه‌ای کشور استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های کوچک هستند و با حاشیه سود بسیار کمی کار می‌کنند. به همین دلیل در بحران‌ها به شدت در معرض خطرهای اقتصادی قرار دارند. این شرکت‌ها تاب‌آوری بسیار محدودی دارند و انتظار داریم دولت تسهیلات حمایتی را برای آن‌ها در نظر بگیرد.


وی خاطرنشان کرد: سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور تمامی تلاش خود را به کار بسته‌ است که سرمایه‌های لازم برای توسعه فعالیت‌های نخبگان در کسب و کارهای اینترنتی را جذب کند. در مذاکراتی که با ستاد ملی کرونا داشتیم وام‌هایی را برای توسعه فعالیت‌های اینترنتی در نظر گرفته‌ایم ولی با توجه به آسیب‌های اقتصادی وارد شده به این بخش از اقتصاد همچنان حمایت‌هایی را نیاز داریم.


رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات نیازمند توسعه است و برای این موضوع باید واردات داشته باشیم. توان داخلی در تولید دستگاه‌هایی مانند تلفن همراه، تبلت، رایانه و سایر دستگاه‌های الکترونیک محدود است و باید بتوان با برنامه‌ریزی مناسب واردات را به بازار عرضه کرد. البته بخش خصوصی هیچگاه برای تامین قطعات سخت‌افزاری مشکل نداشته است.


انتهای پیام/4144/


 


 


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب