خروج کسب و کارهای نوین از رکود/ کروناحملونقل هوشمند را توسعه داد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکی از نقاط مثبت بحران کرونا، تجهیز و توسعه زیرساختهای حملونقل هوشمند است. هدفی که در شرایط فاصلهگذاریهای اجتماعی جای رشد خوبی دارد. توسعه حملونقل هوشمند در روزهای سخت قرنطینه و فاصلهگذاریهای اجتماعی با تلاش دانشبنیانها میسر میشود و باید به دنبال فرهنگسازی برای این مهم باشیم. هدفی که با تقویت زیرساختهای هوشمند و فناوریهای ارتباطات و اطلاعات محقق میشود.
کرونا به کسبوکارها آسیب جدی زد. دانشبنیانها هم از این آسیبها در امان نماندند و ضرر و زیان زیادی را متحمل شدند اما کسبوکارهایی توان ماندن در این بازارهای کساد را دارند که بتوانند با ایدهها و خلاقیتهایشان مسیر کاری خود را هوشمند کنند. در این میان دانشبنیانهای فعال در حوزه حملونقل هم باید تلاش کنند با توسعه زیرساختهای فناورانه خود بتوانند به جایگاه قبلی خود بازگردند و آسیبهای ناشی از کرونا را جبران کنند.
جبران آسیبهای واردشده به حملونقل
ستاد توسعه فناوریهای فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم برای توسعه فعالیت این کسبوکارها برنامه دارد. آنطور که شهاب خدامرادی مسئول هوشمندسازی ستاد توسعه فناوری فضایی و حملونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، میگوید، ستاد در تلاش است تا با استفاده از ظرفیت این شرکتها طرحهای جبرانی خود را عملیاتی کند تا با کمک این طرحها به جبران خسارت شرکتها کمک کرده باشد.
خدامرادی با اشاره به اینکه خسارات ناشی از کرونا به بخش حملونقل سنتی بیشتر از حملونقل هوشمند بوده، بیان کرد: با توجه به اینکه در حملونقل سنتی ارتباط با مردم فیزیکی و مستقیم است ضرر و زیانی که این کسبوکارها از کرونا و قرنطینه دیدند بیشتر بود. اما حملونقل هوشمند که مبتنی بر زیرساختهای ارتباطات و اطلاعات است مصونتر ماندند.
وی افزود: شرایط به وجود آمده هرچند آسیبها و زیانهایی ر ا به پیکره حملونقل وارد کرد اما دستاوردهای خوشایندی هم در برداشت و در چند حوزه موجب فرهنگسازی در بین مردم شد.
مسئول هوشمندسازی ستاد توسعه فناوری فضایی و حملونقل پیشرفته در ادامه گفت: طی این چند سال استارتآپهایی شکل گرفتهاند که خدمات، محصولات و یا اپلیکیشنهایی را ارائه میدهند تا مردم بتوانند از سیستم حملونقل عمومی استفاده کنند و کمترین تماس و ارتباط فیزیکی را با سایر مسافران داشته باشند.
خدامرادی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۴۰ شرکت دانشبنیان در حوزه حملونقل هوشمند داریم، عنوان کرد: حدود ۱۸۰ شرکت، سازمان، انجمن و گروه فعال در بخش خصوصی و دولتی در حوزه حملونقل هوشمند در کشور فعال است که میتوانیم از ظرفیت آنها استفاده کنیم. از این ۱۸۰ نهاد، ۱۴۰ شرکت دانشبنیان هستند و بقیه آنها سازمانهایی از وزارتخانههای مختلف هستند که بهصورت مستقیم و غیرمستقیم با حملونقل هوشمند ارتباط دارند.
انتهای پیام/4112/
انتهای پیام/