ایجاد قرارگاه مقابله با جنگ نرم کرونایی/ اولویت تسهیل کردن ایدههای فعالان رسانهای است
محمدصادق جعفری در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکلهای دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در خصوص ماهیت شکلگیری رویداد رسانهای پسلرزهای اظهار کرد: در پی شیوع ویروس کرونا و مطالبه گری بیش از ۳۰۰ تشکل دانشجویی از حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی برای ایجاد قرارگاه مقابله با جنگ نرم کرونایی، این سازمان از تشکلهای دانشجویی دعوت به همکاری کرد. درنهایت با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و دانشجویان «ستاد رسانهای کرونا» راهاندازی شد که این ستاد توسط دانشجویان اداره شود.
دبیر رویداد رسانهای پسلرزه عنوان کرد: دانشجویان، طلاب و فعالین رسانهای در چهار محور مشخصشده ایدههای خود در سامانه پسلرزه ثبت کنند؛ این ایدهها توسط کارشناسان موردبررسی و ارزیابی قرار میگیرد. درنهایت با صاحب ایدههای برتر تماس گرفته میشود و حل مشکلات آن پی گیری می شود.
وی ادامه داد: بهطور مثال اگر صاحب ایدهای دوربین ندارند و یا نمیتوانند به ایده خود ضریب رسانهای دهد، به آن کمک میشود تا به یک نتیجه خوب برسد. عمده کار ستاد رسانهای کرونا تسهیلگری در این امور است در رسانهای این افراد بهخوبی پیش رود. بودجه این تسهیلگری را سازمان تبلیغات اسلامی تأمین میکند
جعفری در تشریح چهار محور رویداد رسانهای پسلرزه گفت: محورهای این ستاد شامل «سبک زندگی» که همه معتقدند پس از رفع ویروس کرونا سبک زندگی تغییر پیدا خواهد کرد، «سرنوشت شعار سال» که مقام معظم رهبری پس از شیوع ویروس کرونا را انتخاب کردند که نشان میدهد یک هدف و منظور پشت آن است. «مجلس یازدهم» و «وضعیت کارگران، محرومین و مستضعفین» که شاید در موج بیماری فشار بیشتر اقتصادی فرهنگی اجتماعی را متحمل شدند را شامل میشود.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/