دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 ارديبهشت 1399 - 14:54
سی‌ان‌ان:

جنگ برای احیای آمریکا پس از کرونا سال‌ها به طول خواهد انجامید

یک شبکه آمریکایی اذعان کرد که بعد از غلبه بر کروناویروس، جنگ برای احیای آمریکا تا مدت‌ها ادامه خواهد داشت و این مبارزه نه ماه‌ها بلکه سال‌ها به طول خواهد انجامید.
کد خبر : 486036
coronavirus-mask-stock-exchange.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، پایگاه اینترنتی شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» با توجه به محدودیت‌های ناشی از همه‌گیری مرگبار کرونا در این کشور نوشت: آن عده از ما که فهمیدیم نبودمان در روند فعالیت جامعه خللی وارد نمی‌کند، هفته‌هاست در خانه محبوس شده‌ایم. محدود شدن ما را کلافه کرده و رفت‌وآمد و جنب‌وجوش زندگی به نظر بسیار خوب می‌رسد. اما این بازگشت به معنای عادی شدن شرایط مثل قبل نیست و همین مسئله احیای مجدد اقتصاد را کند می‌کند.


هفته گذشته ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار آمریکایی دیگر برای اولین بار نام خود را در سامانه بیکاری ثبت کردند. با این حساب آمار افرادی که در ۵ هفته گذشته شغل خود را ازدست‌داده‌اند، به رقم باورنکردنی ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر رسید. هر یک از این ثبت‌نام‌ها نشان‌دهنده یک زندگی لب تیغ است.


به گزارش سی‌ان‌ان، کسانی که هرگز تا قبل از این تقاضای کمک نکرده بودند، به بانک‌های غذایی سر می‌زنند و نرخ بیکاری ناگهان به نرخ دوران رکود بزرگ نزدیک می‌شود. «دونالد ترامپ» فکر می‌کند تقاضا که در پی شیوع کرونا محدودشده، در صورت بازگشت زندگی به حالت قبل و زمانی که مشتریان بتوانند با آزادی خرید و خرج کند، اقتصاد آمریکا را مثل یک راکت به بالا خواهد برد.


این در حالی است که حتی اگر شیوع ویروس در آمریکا کاهش یابد، که این‌طور نیست، فروشگاه‌ها، رستوران‌ها و سینماها باید با ظرفیتی کم شروع به کار کنند. یک کافه که قبلاً ۶ خدمه داشت، حالا شاید تنها به ۳ نفر نیاز داشته باشد. حتی تضمینی وجود ندارد که مشاغل دیگر بتوانند دوباره احیا بشوند.


کارکنان کمتر به معنای این است که تعداد افرادی که می‌توانند خودرو بخرند و به سفر بروند کمتر خواهد بود. این بدان معناست که صنایعی مثل گردشگری، سرگرمی و غیره راه طولانی و سختی در پیش دارند. پس بعد از غلبه بر کروناویروس، جنگ برای احیای آمریکا تا مدت‌ها ادامه خواهد داشت. این مبارزه نه ماه‌ها بلکه سال‌ها به طول خواهد انجامید.


مرکز دانشگاه «جانز هاپکینز» اعلام کرد که ظرف شبانه‌روز گذشته، با مرگ یک هزار و ۱۲۶ مورد جدید، مجموع قربانیان کروناویروس در ایالات‌متحده آمریکا به ۵۴ هزار و ۸۸۱ نفر رسید. آمار و ارقام منتشرشده همچنین حاکی از آن است که مجموع مبتلایان به ویروس «کووید-۱۹» در ایالات‌متحده آمریکا به ۹۶۵ هزار و ۷۸۵ نفر رسیده است و نیویورک همچنان با ۲۹۳ هزار و ۹۹۱ مورد ابتلا و ۲۲ هزار و ۲۷۵ مورد فوتی کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا محسوب می‌شود.


بااین‌حال، پایگاه اطلاع‌رسانی worldometers، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا را ۹۸۷ هزار و ۳۲۲ نفر و مجموع قربانیان این ویروس را در این کشور ۵۵ هزار و ۴۱۵ نفر گزارش کرده است.


انتهای پیام/4106/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب