دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 ارديبهشت 1399 - 15:14

بیماری قلبی در زنان و مردان متفاوت است

نتایج بررسی‌های جدید حاکی از آن است مواد معدنی متفاوتی باعث ایجاد بیماری قلبی در زنان و مردان می‌شود.
کد خبر : 484614
436255.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از فیوچریتی، تحقیقات اخیر دانشمندان دانشگاه مک‌گیل نشان می‌دهد مواد معدنی که باعث انسداد دریچه قلب آئورت می‌شود، در مردان و زنان متفاوت است. این یافته‌ها می‌توان نحوه تشخیص و درمان بیماری‌های قلبی را متحول کند.


گروه تحقیقاتی با تجزیه و تحلیل دریچه‌های قلبی آسیب‌دیده بیماران که به تازگی عمل پیوند قلب انجام داده بودند، متوجه شدند که مواد معدنی موجود در دریچه آئورت زنان و مردان مبتلا بیماری «تنگی مجرا» به کاملاً متفاوت است. تنگی مجرا وضعیت قلبی خطرناکی است که باعث تنگ شدن ورودی دریچه آئورت می‌شود. مواد معدنی رسوب‌شده در دریچه آئورت نه تنها از نظر ترکیبات و شکل در زنان و مردان متفاوت است بلکه رشد آنها در زنان کندتر از مردان است.


مواد معدنی رسوب‌شده در نمونه‌های برداشته شده از قلب زنان در نوع خود منحصربه‌فرد است. یافته‌های جدید بر اهمیت تنوع داشتن در تحقیقات علمی تأکید می‌کند، مفهومی که در جوامع علمی رعایت نمی‌شود. برای مثال در آزمایش‌های بالینی استفاده از موش‌های نر نوعی استاندارد به شمار می‌رود. درواقع این مطالعه نشان می‌دهد که بررسی یک جمعیت خاص می‌تواند تأثیر منفی بر نتایج آن بگذارد.


بیماری‌های قلبی عروقی نخستین عامل مرگ‌ومیر میان زنان و مردان در جهان است. بنابراین یافته‌های جدید می‌تواند منجر به توسعه روش‌های تشخیصی و درمانی نوینی برای این بیماری شود.


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب