دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 فروردين 1399 - 14:11

صادرات داروی هندی به آمریکا با تهدید ترامپ

دهلی‌نو با تهدید ترامپ مجبور شد داروی مالاریا را که اثرات تأییدنشده‌ای در درمان کرونا دارد، به آمریکا صادر کند.
کد خبر : 481612
2.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از «ایندیانا تودی» که این کشور صادرات این دارو را به کشورهای همسایه و همچنین کشورهایی که به‌شدت تحت تأثیر ویروس کرونا قرارگرفته‌اند، آغاز خواهد کرد و آمریکا نباید از این مسئله بهره‌برداری سیاسی کند.


آنوراگ سریواستاوا، سخنگوی وزارت امور خارجه هند گفت: ما صادرات این دارو به تعدادی از کشورها را آغاز می‌کنیم لذا از همه می‌خواهیم از هرگونه گمانه‌زنی در این رابطه یا هرگونه تلاش برای سیاسی کردن موضوع خودداری کنند.


وی همچنین اعلام کرد که دهلی‌نو داروهای «هیدروکسی کلروکین» و «پاراستامول» را به کشورهای همسایه وابسته به هند نیز صادر خواهد کرد.


سخنگوی وزارت امور خارجه هند در ارتباط با ممنوع شدن صادرات این دارو گفت: مانند هر دولتی، اولویت ما کسب اطمینان از تأمین کافی این دارو برای مردم هند بود و بعد از تأمین این نیاز داخلی است که برای صادرات آن اقدام خواهیم کرد.


دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا هفته گذشته اعلام کرده بود که وی در گفت‌وگو تلفنی با نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند از او خواسته بود داروی «هیدروکسی کلروکین» را به آمریکا صادر کند.


پس از انتشار این سخنان رئیس‌جمهوری آمریکا، هند روز یکشنبه اعلام کرد که درخواست آمریکا را بررسی خواهد کرد. اما دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا شب گذشته در توئیتی دیگر تهدید کرد چنانچه هند به خواسته او عمل نکند، با اقدامات متقابل آمریکا مواجه خواهد شد.


این در حالی است که یک مقام دیگر دولتی هند تأیید کرد که ۲۹ کشور دیگر در اروپا و آمریکای لاتین خواهان دریافت این دارو از هند هستند.


وزارت بهداشت هند تجویز «هیدروکسی کلروکین» ۴۰۰ میلی‌گرم برای یک روز و «هیدروکسی کلروکین» ۲۰۰ گرم برای دو روز به همراه مصرف ۵ روزه داروی «ازیترو مایسین» ۵۰۰ میلی‌گرم را برای بیماران کرونایی که حال آن‌ها بسیار وخیم است، توصیه کرده است.


این دارو به‌عنوان درمان احتمالی بیماری کرونا در نظر گرفته می‌شود.


وزارت بهداشت هند روز سه‌شنبه اعلام کرد که آمار کل موارد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ۴ هزار و ۸۵۳ نفر رسیده است درحالی‌که ۱۳۶ نفر نیز در هند به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را ازدست‌داده‌اند.


بیماری جدید کرونا با نام کووید-۱۹ از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی‌ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.


علائم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می‌کند. درحالی‌که نخستین علائم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر می‌شود، در مراحل بعدی باعث ذات‌الریه و نارسایی کلیه شده و درنهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.


واکسنی برای این ویروس تاکنون وجود ندارد و تنها راه نجات از آن تشخیص زودهنگام و درمان بیمار زیر نظر پزشکان در قرنطینه است.


انتهای پیام/4106/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب