مشکلات پولادمردان در راه المپیک/ کدام وزنهبردار مسافر توکیو میشود؟
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، شیوع ویروس کرونا در نهایت به لغو مسابقات گزینشی المپیک و تعویق یکساله این مسابقات منجر شد. در حال حاضر اردوی تیم ملی وزنهبرداری کشورمان هم تعطیل است و با توجه به شرایط فعلی و شیوع این ویروس در حال حاضر خبری از اردوهای تیم ملی نیست. با توجه به عدم حضور ستارههای وزنهبرداری همچون بهداد سلیمی ، سعید علی حسینی و همچنین مصدومیت سهراب مرادی و شرایط نامناسب کیانوش رستمی برخی اهالی وزنهبرداری بر این اعتقادند که ملی پوشان وزنهبرداری امتیاز حدنصاب لازم را برای حضور در المپیک را کسب نمیکنند.
سجاد انوشیروانی در گفتگو با خبرنگار آنا، درباره وضعیت وزنهبرداری ایران و تعویق یکساله المپیک گفت: با توجه به موضوع دوپینگ و اتفاقاتی که در سالهای گذشته در وزنهبرداری ایران رقم خورد، در نهایت دو سهمیه در بخش بانوان و دو سهمیه در بخش آقایان به وزنهبرداری ایران تعلق گرفت. من وضعیت وزنهبرداری بانوان را بررسی نکردم اما با توجه به رکوردهای ثبت شده بعید است که امتیاز آنها به حد نصاب برسد و بتوانند سهمیه المپیک کسب کنند. البته که اگر این اتفاق بیفتد و دو سهمیه توسط بانوان ایرانی کسب شود، یک افتخار و دستاورد بزرگ است و ما برای اولین بار حضور بانوان وزنهبردار را در المپیک تجربه میکنیم.
وی گفت: اما در مورد تعداد سهمیه آقایان و شرایطی که آنها دارند، با توجه به رکوردهایی که من بررسی کردم، ما شانس کسب سهمیه در دو وزن داریم و وزنهبرداران میتوانند به حد نصاب امتیاز فدراسیون جهانی برسند، به شرط اینکه برنامهریزیهای خوبی صورت بگیرد و حداقل چهار وزنهبردار در شرایط آمادگی قرار بگیرند.
پیشکسوت وزنهبرداری افزود: موضوع تعویق المپیک هم از بعضی جهات به سود وزنهبرداری ایران است به این خاطر که ما برخی وزنهبرداران آسیبدیده داریم و آنها در این فاصله میتوانند احیا شوند. سهراب مرادی در سال گذشته دو بار مصدوم شد و این فرصت به سود او خواهد بود چرا که میتواند با آمادگی کامل در میدان المپیک حاضر شود. مرادی در مسابقات غرب آسیا وزنههای خوبی زد و همه ما را به کسب سهمیه امیدوار کرد.
انوشیروانی در پاسخ به این سؤال که با توجه به شرایط فعلی وزنهبرداری برخی معتقدند وزنهبرداران نمیتوانند به حد نصاب امتیازهای فدراسیون جهانی برسند، اظهارکرد: نه، چنین چیزی را قبول ندارم. وزنهبردارانی مثل علی هاشمی و علی داودی امتیازات خوبی را کسب کردهاند. البته که هاشمی در یک سال اخیر با آسیبدیدگیهای متعددی روبهرو شد و به نظرم همین تعویق المپیک به سود او هم خواهد بود چرا که میتواند خودش را دوباره احیا کند و به آمادگی برسد.
وی ادامه داد: علی داودی هم در دسته فوق سنگین توانسته رکوردهای خوبی کسب کند. او خیلی جوان است و میتواند در این فرصت تجربههای کافی به دست بیاورد و افتخار بزرگی را برای وزنهبرداری رقم بزند. ضمن اینکه این رشته کاملاً رکوردی است و در برخی از مقاطع سال بدن تغییر میکند و ممکن است یک وزنهبردار که چندان امیدی هم به او نبود، به یکباره به آمادگی برسد و حتی برای کسب مدال خیز بردارد. بنابراین نمیتوانیم از حالا چنین قضاوتی داشته باشیم.
سرمربی اسبق تیم ملی وزنهبرداری در مورد وضعیت کیانوش رستمی گفت: کیانوش رستمی و سهراب مرادی دو مهره اصلی تیم ملی وزنهبرداری هستند. درست است که کیانوش نتوانسته هنوز به حد نصاب امتیازها برسد اما پتانسیل بالایی دارد و اگر بتواند در المپیک توکیو به مدال طلا برسد که دور از دسترس هم نیست، به عنوان پرافتخارترین وزنهبردار ایران شناخته میشود اما باید باهوش عمل کند و فرصتسوزی نداشته باشد.
انوشیروانی در پاسخ به این سؤال که کدام وزنهبرداران شانس بالایی برای کسب سهمیه دارند، اظهار کرد: واقعاً قابل پیشبینی نیست. اگر سهراب مرادی از آسیبدیدگی دور شود و در دو مسابقه گزینشی دیگر شرکت کند، از نظر مجموع امتیازها شرایط خوبی دارد و جزء شانسهای اول محسوب میشود. کیانوش رستمی هم اگرچه از نظر امتیازی عقب است اما اگر در چند مسابقه باقیمانده به حد نصاب برسد، او هم یکی از شانسهای تیم ملی وزنهبرداری است. با اینحال نمیتوان از دیگر وزنهبرداران غافل شد و امیدوارم هر کدام که به میدان المپیک میرسند، بتوانند پرچم ایران را به اهتزاز درآورند.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/