آیا استفاده از ماسک برای پیشگیری از کرونا موثر است؟
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، با شیوع ویروس کرونا ماسک تبدیل به یکی از ملزومات روزمره شده است. بسیاری از مردم وقتی در اماکن عمومی حاضر میشوند از ماسک استفاده میکنند. با این حال براساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، تنها دو گروه از مردم نیاز به استفاده از ماسک دارند: افراد مبتلا به ویروس کرونا و کارکنان درمانی که از افراد مبتلا یا مشکوک مراقبت میکنند.
حال سوال اینجاست که چرا افراد معمولی نیازی به زدن ماسک ندارند؟ براساس نتایج مطالعات ویروس کرونا از طریق ترشحات فرد مبتلا به این بیماری یا سطوح آلوده به این ویروس منتقل میشود. بنابراین استفاده از ماسک تنها زمانی مفید است که فرد در نزدیکی بیمار مبتلا به ویروس کووید-19 قرار داشته باشد. درواقع شستشوی مکرر دست و صورت بسیار موثرتر از استفاده از ماسک است.
بسیاری از مردم درواقع برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا از ماسک استفاده میکنند با این حال سازمان بهداشت و جهانی و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا اعلام کردهاند که ماسک ابزار مفیدی برای حفاظت از افراد سالم در مقابل ویروس کووید-19 نیست. رعایت فاصله دو متری با دیگران یکی از توصیههای مفیدی است که افراد سالم میتوانند در هنگام حضور در اماکن عمومی از آن بهره ببرند.
با این حال برخی از متخصصان بر این باورند استفاده از ماسک میتواند احتمال دست زدن به صورت را کمتر کند. تماس دست آلوده با چشم، گوش، بینی و دهان رایجترین راه انتقال بیماری به شمار میرود. از سوی دیگر استفاده از ماسک میتواند نشانی از همبستگی اجتماعی در رعایت اصول بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه باشد.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/