100 مگاوات انرژی بادی معادل سوخت 90 میلیون لیتر گازوئیل است
اکبر ادیبفر در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه سوخت این میزان گازوئیل 250 هزار تن گاز دیاکسیدکربن تولید میکند، افزود: اگر بخواهیم 250 هزار تن گاز دیاکسیدکربن را به اکسیژن تبدیل کنیم باید 50 میلیون تن درخت داشته باشیم. به عبارت دیگر استفاده از 100 مگاوات انرژی بادی معادل 50 میلیون تن درخت هوا را پاک میکند.
وی تصریح کرد: اگر علاوه بر جنبه زیست محیطی، هزینههای احداث بیمارستان و دارو برای بیماریهای ناشی از آلودگی هوا را درنظر بگیریم یقینا بیشتر به اهمیت انرژیهای تجدیدپذیر پی میبریم.
ادیبفر با بیان اینکه 17 نوع نیروگاه برای تولید برق وجود دارد، ادامه داد: همه این نیروگاهها جز نیروگاههای بادی برای تولید برق به آب نیاز دارند. به عبارت دیگر به ازای پرکیلووات ساعت تولید برق باید یک مترمکعب آب تزریق شود.
وی اظهار کرد: به ازای 100 مگاوات تولید برق باید حدود 210 هزار مترمکعب آب مصرف شود که صرف نظر از اعتبار مورد نیاز برای این میزان تولید آب باید به محدودیتهای کمبود منابع آبی در کشور توجه شود.
مدیرعامل شرکت تولید انرژیهای نو گروه مپنا با بیان اینکه 11 مزرعه بادی به ظرفیت 750 مگاوات داریم، تاکید کرد: 100 مگاوات از این ظرفیت در مزرعه بادی کهک قزوین، 300 مگاوات در مزرعه دیگر همین استان، 350 مگاوات در خراسان رضوی و 100 مگاوات هم در استان آذربایجان شرقی است.
ادیبفر بیان کرد: مطالعات اولیه برای احداث توربینها در خراسان رضوی نیز تا پایان امسال در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/