دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 اسفند 1398 - 11:43
نیویورک‌تایمز:

کرونا باعث ایجاد هرج‌ومرج در فرودگاه‌های آمریکا شد/ نگرانی از سوءتغذیه کودکان آمریکایی به دلیل تعطیلی مدارس

اجرای ممنوعیت‌های مسافرتی در آمریکا موجب شد تا مسافران از صف‌های انتظار طولانی عصبانی شوند و از طرفی، تعطیلی مدارس این کشور، نگرانی‌ها به دلیل سوءتغذیه کودکان را افزایش داده است.
کد خبر : 478243
1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از نیویورک‌تایمز، درحالی‌که دولت فدرال آمریکا به‌عنوان بخشی از تلاش این کشور برای متوقف کردن شیوع ویروس کرونا بناست محدودیت‌های سفر از اروپا به مقصد امریکا را به مرحله اجرا بگذارد، در برخی از بزرگ‌ترین فرودگاه‌های آمریکا هرج‌ومرج رخ‌ داده است. مسافران اروپایی تلاش می‌کنند پیش از اجرای این ممنوعیت، به آمریکا باز گردند.


 در دالاس مسافران عکس‌هایی در توئیتر از صف‌های طولانی در فرودگاه منتشر کردند. در نیویورک مأموران گمرکی درحالی‌که ماسک‌های کاغذی و پلاستیکی استفاده می‌کنند، با تعلل مشغول صدور مجوز به مسافران پروازی از پاریس هستند. در شیکاگو جایی که مسافران ساعت‌ها در صف ایستاده بودند، توئیت‌های خشم‌آلودی همراه با تگ کردن ترامپ منتشر شده است که فرماندار ایلینوی یکی از آن‌ها بود. این سردرگمی در حالی است که نگرانی در مورد شیوع ویروس کرونا افزایش‌یافته، در حال حاضر بیش از 2 هزار و 700 نفر در آمریکا به این بیماری مبتلا شدند و موجب شد که ترامپ روز گذشته وضعیت اضطراری ملی اعلام کند.


وزارت امنیت داخلی تاکنون به درخواست مصاحبه برای تأخیرهای به وجود آمده در گمرک فرودگاه‌های آمریکا پاسخی نداده است؛ اما معاون وزیر امنیت داخلی در یادداشتی توئیتری نوشت که از تأخیرها آگاه است و برای اضافه کردن کارمندان این بخش تلاش می‌کند. سفر شهروندان انگلیسی و ایرلندی نیز به آمریکا ممنوع شد و این در حالی است که پیش‌تر ترامپ، شهروندان اغلب کشورهای اروپایی را به مدت ۳۰ روز از سفر به آمریکا محروم کرده بود.



از 50 ایالت، 49 ایالت آمریکا درگیر کرونا شدند/ نگرانی از سوءتغذیه کودکان آمریکایی به دلیل تعطیلی مدارس


در آمریکا، مقامات لوئیزیانا، نیویورک و ویرجینیا اولین موارد فوتی خود به علت کرونا را گزارش کردند. تا شب گذشته ۴۹ ایالت به‌علاوه پورتوریکو و واشنگتن دی سی مواردی از این بیماری را تأیید کردند. تنها ویرجینیای غربی است که تاکنون موردی از این بیماری را گزارش نکرده است. به‌بیان‌دیگر بیش از ۴۰۰ مورد جدید در هر سه روز گذشته در آمریکا گزارش‌شده است.


از طرفی، تعطیلی مدارس در بیش از 10 ایالت آمریکا موجب شکل‌گیری این نگرانی شده است که بچه‌ها ممکن است دچار سوءتغذیه شوند و والدین نیز نتوانند دورکاری کنند. «بیل دی بلازیو»، شهردار نیویورک برای تعطیل کردن مدارس تحت‌فشار قرار دارد. این در حالی است که میلیون‌ها آمریکایی به دنبال مواد ضدعفونی‌کننده برای محافظت از خود در برابر ویروس جدید هستند.


تعطیلی همه مشاغل غیرضروری در فرانسه


اسپانیا و فرانسه از دیروز محدودیت‌های شدید و گسترده‌ای را در سراسر شهرهای خود برای جلوگیری از شیوع ویروس «کووید-19» اعمال کردند. اسپانیا به همه شهروندانش دستور داده که خود را در خانه محدود کرده و تنها برای خرید غذا و رفتن به محل کار، مراجعه به پزشک، کمک به سالمندان و یا سایر احتیاجات ضروری از منزل خارج شوند. مقامات اسپانیایی هزار و 500 مورد ابتلای جدید به کرونا را گزارش کرده‌اند که بیشترین افزایش روزانه تاکنون بوده و مجموع بیماران را به ۵ هزار و ۷۳۵ نفر رسانده است. دولت دستور داده است که همه رستوران‌ها و کافه‌ها تعطیل شوند و تمهیداتی که روز جمعه در مادرید و کاتالونیا در نظر گرفته‌شده بود، تمدید شدند. دیروز همچنین اعلام شد که تست کرونای همسر نخست‌وزیر اسپانیا مثبت شده است.


در فرانسه دولت این کشور از نیمه‌شب گذشته دستور تعطیلی همه مشاغل غیرضروری ازجمله رستوران‌ها، کافه‌ها، سالن‌های سینما را پس از افزایش شدید بیماران مبتلا به کرونا صادر کرد. کرونایی‌های فرانسه در طول ۷۲ ساعت گذشته به حدود 4 هزار و 500 نفر رسیدند و تاکنون ۹۱ نفر براثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند. ۳۰۰ نفر نیز در شرایط بحرانی قرار دارند که نیمی از آن‌ها زیر ۵۰ سال هستند. اقدامات فرانسه و اسپانیا هر دو مشابه تدابیری است که در ایتالیا اتخاذ شده است.



کافه‌ای در فرانسه در حال تعطیل کردن


بیش از 21 هزار نفر مبتلا به کرونا در ایتالیا


ایتالیا، کشوری که پس از چین بیشترین مبتلایان به کرونا را داراست، از ابتدای هفته به حالت تعطیل درآمده است و فقط فروشگاه‌های مواد غذایی، داروخانه‌ها و بانک‌ها مجاز به فعالیت هستند. روز شنبه مقامات این کشور ۱۷۵ فوتی جدید را اعلام کردند، این در حالی است که مجموعه بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در ایتالیا از مرز ۲۱ هزار نفر عبور کرده است.


مجوز نتانیاهو از وزارت دادگستری برای استفاده از ابزارهای جدید علیه کرونا


در سرزمین‌های اشغالی، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم، دیشب اعلام کرد که با استفاده از ابزارهای دیجیتالی و فناوری‌های نوین، افرادی را که به این ویروس مبتلا شده‌اند ردیابی خواهد کرد. وی در یک سخنرانی تلویزیونی که شب گذشته پخش شد گفت که اسرائیل در حال جنگ علیه «دشمن نامرئی» است. نتانیاهو با تأیید اینکه این نظارت‌ها بر حریم شخصی افراد تأثیر خواهد گذاشت، گفت که از وزارت دادگستری درخواست مجوز کرده و این مجوز را دریافت کرده است. با نزدیک شدن تعداد مبتلایان به کرونا در سرزمین‌های اشغالی به ۲۰۰ نفر، دولت این رژیم دستور داد که از امروز همه مراکز مرتبط با اوقات فراغت ازجمله کافه‌ها، رستوران‌ها، سالن‌های بدن‌سازی و مؤسسات فرهنگی تعطیل شوند. اجتماعات عمومی نیز به 10 نفر محدود شد و به افراد گفته‌شده در صورت امکان در خانه کار کنند.


انگلیس


در انگلیس دولت این کشور در حال جمع‌بندی برای ممنوع کردن تجمعات گسترده است، تصمیمی که تاکنون شهروندان انگلیسی در برابر آن مقاومت کرده‌اند. تعداد مرگ‌ومیر ناشی از کرونا در انگلیس روز شنبه دو برابر شد و به ۲۱ نفر رسید و تعداد مبتلایان نیز از ۳۰۰ نفر به هزار و ۱۴۰ نفر افزایش‌یافته است.


اسکاتلند


«اسکات موریسون»، نخست‌وزیر اسکاتلند گفته همه خارجی‌هایی که از مبادی ورودی بین‌المللی وارد این کشور می‌شوند، باید خود را به مدت 14 روز قرنطینه کنند.


افغانستان


دولت افغانستان همه مدارس و دانشگاه‌ها را به مدت یک ماه تعطیل کرد و از مردم خواست که از برگزاری مراسم عروسی و ختم که معمولاً هزاران نفر در آن‌ها شرکت می‌کنند، پرهیز کنند. این کشور جنگ‌زده دیروز یازدهمین مورد کرونا را اعلام کرد.


اندونزی


دولت اندونزی از افزایش شدید تعداد مبتلایان به کرونا خبر داد و اعلام کرد که تاکنون ۹۶ نفر به این بیماری مبتلا شده و ۵ نفر نیز براثر آن فوت کرده‌اند. فرماندار جاکارتا نیز اعلام کرد که مدارس پایتخت به مدت دو هفته تعطیل خواهند شد. این در حالی است که تست کرونای وزیر حمل‌ونقل این کشور مثبت شده است.


سنگاپور


دولت سنگاپور پس از شیوع کرونا در دو کشور مالزی و برونئی، ۷۰ مسجد خود را به‌مدت پنج روز برای ضدعفونی کردن تعطیل کرد.


نیوزیلند


«جاسیندا آردرن»، نخست‌وزیر نیوزیلند اعلام کرد که از روز یکشنبه هر کس از یک کشور خارجی وارد این کشور شود، باید خود را ۱۴ روز قرنطینه کند. این تدابیر برای شهروندان نیوزلندی نیز در نظر گرفته‌شده است.


نپال


در نپال، دولت این کشور قرنطینه ۱۴ روزه برای همه مسافران خارجی را از روز یکشنبه، اجباری کرد. دولت این کشور افزوده است هر کسی که مظنون به کرونا باشد به مراکز قرنطینه منتقل خواهد شد.


نامیبیا


دولت نامیبیا در جنوب آفریقا دو مورد از اولین افراد مبتلا به ویروس کرونا را گزارش کرد که شامل یک زوج ایتالیایی بودند که روز یکشنبه به این کشور سفر کرده بودند. به گفته وزیر بهداشت نامیبیا این دو اکنون در قرنطینه به سر می‌برند.


کلمبیا


رئیس‌جمهور کلمبیا نیز دستور داد که مرز با ونزوئلا بسته شود.


گواتمالا


دولت گواتمالا ورود شهروندان آمریکایی و کانادایی را ممنوع کرده و از کسانی که به‌تازگی از این دو کشور بازدید کردند، خواسته می‌شود که خود را به مدت ۷ روز قرنطینه کنند. این کشور همچنین اولین مورد تأییدشده کرونا را در روز جمعه تأیید کرد که مرد ۲۷ ساله‌ای بود که از اسپانیا به گواتمالا مسافرت کرده بود.


هلند


در هلند، جایی که ۶۸ نفر به کرونا مبتلا شده‌اند، مرزها از امروز به روی اتباع خارجی بسته خواهد شد و همه ترددهای ریلی و هوایی حداقل به مدت ۱۰ روز ممنوع می‌شود. مدارس این کشور از روز چهارشنبه تعطیل شدند. مقامات هلندی می‌گویند همه کسب‌وکارهای غیرضروری را تعطیل خواهند کرد و اجتماع بیش از ۵۰ نفر نیز ممنوع می‌شود. جمهوری چک و جمهوری اسلواکی نیز اقدامات مشابهی را اتخاذ خواهند کرد.


دانمارک


نخست‌وزیر دانمارک اعلام کرده هر خارجی که کار مهمی در این کشور نداشته باشد، دیپورت می‌شود. فعالیت کشتی‌های مسافربری و قطارها متوقف‌شده اما حمل‌ونقل بار ادامه می‌یابد و این اقدامات حداقل تا ۱۳ آوریل اجرا خواهد شد.


اردن


دولت اردن نیز اعلام کرد که همه پروازهای مسافری ورودی و خروجی را متوقف کرده است. مقامات اردنی گفتند تمام مدارس و دانشگاه‌های این کشور به مدت دو هفته تعطیل خواهند بود، ضمن اینکه مساجد، کلیساها، باشگاه‌های ورزشی، سینماها، مراکز جوانان و استخرهای شنا نیز تعطیل خواهند شد.


انتهای پیام/4106/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب