دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 اسفند 1398 - 19:00

//////عیدانه13/////////

/
کد خبر : 476684

مرتضی گونجی


مسئول امور فرهنگی گروه جهادی ثامن‌الائمه دانشگاه فرهنگیان استان قزوین.


 


 


سوال دو : امروزه کشور با مشکلات فراوانی در حوزه های مختلف از جمله حوزه اقتصاد و فرهنگ رو به روست به فرموده ی حضرت آقا یکی از راه های برون رفت ازین مشکلات گسترش فعالیت جهادی است برای همین بر گروه های جهادی واجب است که طوری برنامه ریزی و هدف گذاری کنند که در نهایت فعالیت انها به کاهش مشکلات بینجامد.


به بیان دیگر،حاصل تقویت گروه های جهادی از جهاتی به رفع محرومیت های مناطق گسترده ای می‌انجامد،واز جهت‌دیگر موجب انسان سازی و تقویت صفات فردی شایسته در افرادی که در گروه ها حضور دارند میشوند و این افراد روحیه خدمت گزاری و اخلاص را در خود تقویت میکنند که این اصلی ترین فعالیت این گروه هاست.


 


 


سوال 3 : با اینکه جهاد در اغاز تشکیل رویکرد محرومیت زدایی داشت و در دهه ی اول و دوم انقلاب بنا به نیا‌ز کشور بیشتر به کارهای عمرانی می پرداخت اما با شروع جنگ فرهنگی در دهه ی هفتاد جهاد نیز معنای متفاوتی یافت و مجبور به مقابله با جنگ نرم نیز شد . به نظر بنده جهادگر امروز باید آشنایی کاملی به مسائل روز کشور داشته باشد و بتواند با برنامه ریزی و ارائه و انجام راهکار در صدد کاستن مشکلات برآید ، در این برهه از زمان جهادگران می توانند با ظرفیت عظیمی که دارند گفتمان جهادی را در جامعه راه بیندازند و مردم را برای حل مسائل کشور به میدان بیاورند.


بدین گونه که با افزایش روحیه جهادی در میان مردم،وهمچنین تقویت بنیان های صحیح فکری آنها موجب تغییر تحولی شده و موجب شوند تا مشکلات یک محله،منطقه و یا کشور به دست خودشان حل شود،زیرا که حل مشکلات باید با همکاری همه افراد صورت گیرد تا‌پایدار و اثر گذار باشد.


 


 


سوال 5 : یکی از مشکلات شاخص برخی از جهادگران عدم آگاهی انها به مسائل روز جامعه و همینطور اشنا نبودن با چگونگی انجام کار جهادی است ، یعنی برخی افراد شوق و ذوق فراوانی برای شرکت در کار جهادی دارند اما از دانش کمی در رابطه با چگونگی کاری که میخواهند انجام دهند برخوردارند برای همین بدون برنامه ریزی و هدف دست به فعالیت میزنند و در اخر هم نتیجه ای خوبی نمی گیرند البته این نا آگاهی بیشتر در جهاد فرهنگی نمود پیدا می کند نه عمرانی ، راهکاری که گروه جهادی ما برای رفع این مشکل در نظر گرفته تشکیل کلاس های اموزشی برای افراد مشتاق به جهاد است که این افراد بعد از گذراندن کلاس ها به عنوان مربی جهادی حکم دریافت میکنند و در عرصه های مختلف جهادی به طور تخصصی فعالیت خواهند کرد .


 


 


 


سوال 4 : با توجه به گسترش روز افزون تکنولوژی و پیشرفت رو به رشد اینترنت، استفاده از روش های سنتی ، برای ایجاد گفتمان جهادی عمدتا کارایی لازم را ندارد.لذا در این راستا برای تقویت گفتمان جهادی که از اهم واجبات است باید به صورت شبکه ای به فعالیت پرداخت.


بدین صورت که اولا روابط گسترده ای میان گروه های جهادی وجود داشته باشد تا ضمن هم افزایی،به گفتمان جهادی پرداخته و بیش از پیش در راستای اهداف ثابت قدم باشند.


دوما با تبلیغات گسترده رسانه ای ، بیش از پیش به آگاه سازی مردم نسبت به فعالیتهای گروه جهادی بپردازیم و ضمن تاکیید بر اهمیت کار جهادی،فرهنگ جهادی را نیز در آنان درونی سازی کنیم.


سوما ضمن اعزام اردو های عمرانی،به اعزام اردو های فرهنگی با هدف گسترش روحیه جهادی پرداخته و تغییر و تحولی در روحیه افراد منطقه ایجاد کنیم.تا خودشان


 برای رفع مشکلاتشان به پا خیزند.


 


 


 


Morteza:


سوال 6 : گروه جهادی ثامن الائمه وابسته به دانشگاه فرهنگیان استان قزوین ، متشکل از ۱۲۰ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان است که با توجه به اهمیت مسئله حاشیه نشینی در سالهای اخیر عمده فعالیت های خود را بر روی این مناطق متمرکز کرده است، با اینکه این گروه نوپا است اما به وسیله کار مداوم و پیوسته در مناطق مختلف، موجب تغییر و تحول پایدار در‌منطقه شدند،وبا تبدیل اردو های جهادی به حرکت‌جهادی و تداوم بیش از ۱۲‌ هفته اردو با فواصل زمانی مشخص،سبب تغییرات گسترده ای در سطح مناطق حاشیه نشین شده است.


عمده فعالیت های این‌گروه به برگزاری کلاس و اردو های فرهنگی_آموزشی و همچنین عمرانی پرداخته شده است تا ضمن محرومیت زدایی اقتصادی به تربیت انسان بپردازد که از‌مهم ترین اهداف گروه است.


و اکنون نیز برای ایجاد گفتمان جهادی و تقویت روحیه جهادی،به چاپ نشریه و برگزاری همایش های مختلف پرداخته است تا بتواند گامی به سمت همگانی شدن فرهنگ جهادی بردارد.


 


 


انتهای پیام/4118/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب